Widok

Sylwester: Wydzwaniamy Nowy Rok

Sylwester: Wydzwaniamy Nowy Rok Temat dostępny też na forum:
Prezydent Gdańska Paweł Adamowicz zaprasza wszystkich mieszkańców do udziału w koncercie Sylwestrowym 2007/2008. Zabawa rozpocznie się o godz. 21 na Targu Węglowym, a o gorącą atmosferę zadbają zaproszone gwiazdy muzyczne.Tegoroczny sylwester zdominują rytmy latynoamerykańskie. W gorącej oprawie scenograficznej zabawę rozpocznie wschodząca gwiazda polskiej piosenki Marek Tranda, którego muzyka ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)))))

tak czyinaczej ja sie zawsze bawie swietnie flaszeczka znajomi nic do czapki pozdro

ricco&gipsy kings of night

Tragedia!!!! mieszkam w trójmieście od kilku miesięcy. to najgorszy koncert na jakim byłam. pochodze z małego miasta na podkarpaciu, ale nawet tam imprezy kulturalne sa o wile ciekawsze. Az żal że tak piękne miasto jak Gdańsk ma tak mało pomysłów na autopromocję. czy tak trudno znależć sponsorów?
pozdrawaiam

Mizeria

Byłem i zrezygnowałem
głośna mizeria główne hasło to ręce do góry

Adamowicz znów kasę sylwestrową oddał czarnym

na bunkry (działka na Focha) nawet ulic nie zamiótł - jak zwykle smród, brud i średniowiecze

lepsze coś niż nic

dobrze ze jest cokolwiek ! a nie ze narzekacie na wszystko.. zawsze juz tak pozostanie , tak źle tak nie dobrze... bez komentarza . Życzę lepszego humoru i docenienia tego co się nam przytrafia w 2008 r

siemanko pozdrawiam wszystkich którzy mają chęć wpaść na sylwka do trójmiasta ..... i spędzić go pod gołym niebem ,,,,,,macie pecha na waszym miejscu odwołał bym przyjazd będzie lipa jak co roku mieszkam w gdańsku od 4 lat i moge już powiedzieć że jeśli chodzi o sylwka to jest kompletna lipa a szczególnie w tym roku zwłaszcza że do władzy doszli po-wcy a tak przy okiazji pozdrawiam partie po zastanówcie sie poważnie pozdrawiam 9i wszystkiego najlepszego w nowym roku i nie ważne gdzie go spędzicie ważne jest to żebyście się dobrze bawili hejkkka

ALE WIOCHA

Ale wiocha. Adamowicz nic lepszego nie wymyslisz??? A ludków z W-wy zaprzaszam na ul. Traugutta :)

Porazka!!!

... DNO ...... co raz gorzej Gdańsk pokazuję się..

oni sa super

nie skojarzylam ich po nazwie, dlatego spawdzilam z ciekawosci kto to, i milo sie zdziwilam, ich Baila Me to az klasyk, fajna bedzie zabawa:) a juz myslalam ze bedzie kicha

Gdańsk, Gdynia czy Sopot?

My z chłopakiem (jestesmy z warszawy) chcemy przyjechac nad morze na sylwestra - ogolnie dla egzotyki :) - zobaczenia morza i plazy w zimie, bez zadnych kolacji i noclegów tylko tak wpasc i wyjechac jeszcze w nocy (2-3).. Widze, ze z koncertami u Was nie za bardzo, ale ogolnie najbardziej polecacie Gdansk, Gdynie czy Sopot? (Chodzi nam o to, w ktorym miejscu z pociagu wysiasc? xD)

a jedźcie sobie do Gdyni na Brodkę :P

porazka

porazka takie miasto duze anic nie ma

no cóż...

i bez żalu ja spędze tego Sylwka ze znajomymi we Wrocku xD

Kicha

Popieram wszystkich rozczarowanych nawet Sopot się lepiej postarał Gdańsk mógłby chociaż raz zadbać o imprezę sylwestrową z prawdziwego zdarzenia taką jak we Wrocławiu,Krakowie itd

koniec imprezy

czy ktos wie kiedy cala impreza sie konczy? czy potem jest szansa na znalezienie stolika w jakiejs knajpie?

Pfff...

Że tak powiem żal.pl co to w ogóle jest? Wolę zostać w domu i obejrzeć sylwestra w Tv z Warszawy czy Wrocławia bo o Krakowie to już nie wspomnę. A Gdańsk czym się może pochwalić?? Ludzie jak chcecie mieć tłumy na tym Targu Węglowym to zorganizujcie coś na miarę w/w imprez.

Załamka

Ja takze miałem wybrac sie na sylwka do Gdanska,ale podziekuje...wole obejrzec Kraków w tv.....

Pff

Ale sylwester... Myślałam że cos fajnego wymyślą. A tu widzę że lepiej zostac w domu przed telewizorem... żenada... w ogole co to za "GWIAZDA"?!?!? Litości!! Ja o nim nawet nie słyszałam...

obciach

ale mi gwiazda,jak z koziej dupy trąba

Inne tematy z forum Rozrywka

Hooverphonic (5 odpowiedzi)

Hooverphonic, kultowy belgijski zespół znany z unikalnego połączenia popu, rocka i elektroniki,...

Gdańsk wybiera Zdrowie mózgu (4 odpowiedzi)

W lutym, w ramach programu "Gdańsk Wybiera Zdrowie", miasto kieruje uwagę mieszkanek i...

Alpha Chełm (4 odpowiedzi)

Szukasz przestrzeni do rozmowy o sensie życia i wierze? Kurs Alpha w Gdańsku to cykl otwartych...

do góry