Widok

Sylwester: Wydzwaniamy Nowy Rok

Sylwester: Wydzwaniamy Nowy Rok Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Sylwester: Wydzwaniamy Nowy Rok, 31 grudnia 2007
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyli ta sama zmuła jak co roku ;] zero inwencji ...

gwiazdy?

kto w tym roku bedzie gral na targu weglowym?

a czy bedzie jakaś gwiazda ?

hmmmm

what is this??

koncert

kto gra w tym roku?

Pewnie jak zwykle genialny zespół H2O, wstyd...zresztą szkoda słów, organizatorzy bierzcie przykład z Wrocławia, może się czegoś nauczycie...

koncert

no kiedys byl lady punk (teraz szczyt marzen hehe).No a w zeszlym roku Doda buhaha

:/

jak zwykle u nas w Trójmieście szmira a wszędzie indziej potafią się bawić na co władze miasta wydają pieniądze , że potrafia zapraszać tylko dla starszych gdańszczaninów młodsi też by chcieli coś posłuchać nie tylko cycatych,pustych lalek czy retro-szmiry o której nikt już nie pamięta :/

Ale syf!!!!!!!

Nie ma kasy jak zwykle, Kraków, Wrocław, Warszawa aż się roi od gwiazd a u nas jakieś ktosiki.

mogli by zaprosic zespół RH+ ;D

Jagula

Nie prawda!! Marus jest extra!! :) napawde!! Nie pożałujecie :) nie wiem jak ten główny zespół, ale zapraszam na Marka :) Dodatkowa informacja dla kobiet: Baaaardzo przystojny :) Pozdrawiam i do zobaczenia na sylwku ;)

Dokladnie wielka LIPA jak co roku od kilku lat....wyslac urzedasow do wroclawia naprzyklad ,lub krakowa.....po nauke jak zorganizowac cos dla ludzi.....

buhaha

kiedys bylam na lady punk i bardzo faaaajniebylo:) a teraz to nie iwem kto to jest:/fakt odstajemy od innych miast sylwestrem:/ a gdansk to prawie stolica przecierz, najpiekniejsze miasto w Polsce!

Widzę sami pół-inteligenci się tu wypowiadają. We Wrocławiu, Krakowie i Warszawie koncerty organizują telewizje a nie władze miasta... więc nie narzekajcie.

tragedia

jaka załamka sylwkiem w Gdańsku!!!!!!!! nie rozumiem dlaczego nie można zorganizować imprezy z prawdziwego zdarzenia?! to TRÓJMIASTO przecież!!!!ludzi nie brakuje! a i znajomi znajomych przyjeżdżają...może jak poczytają to co tu się pisze,to za rok coś wypali...Trójmiasto powinno byc w tv!!!!

:|

nie da rady zorganizowac czegos takiego jak we wroclawiu ? ja chce KOMBII !!! :P

:|

i mam gdzies kto je organizuje, ja chce coś na miarę Wrocławia.

tragedia

dobrze że wiem co u was się będzie działo w Sylwester bo miałam go spędzić w Gdańsku, ale nie tym razem, władze się nie postarały, wolę siedzieć w ciepłym domku 200 km od Gdańska

obciach

ale mi gwiazda,jak z koziej dupy trąba

Inne tematy z forum Rozrywka

Targi Klimaty 2026 (3 odpowiedzi)

Klimaty wracają po zimowej przerwie i w sobotę, 7 marca Stary Maneż wypełni blisko 90 wystawców z...

Festiwal Smaków Regionalnych (3 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych Gdańsk 2025 to nowe wydarzenie skierowane do konsumentów,...

Wiosenna edycja RestaurantWeek® 2026 (4 odpowiedzi)

RestaurantWeek® wraca w wiosennej odsłonie "Foodie Season - #GoFoodies!" - sezonie dla...

do góry