Widok

Sylwester: Wydzwaniamy Nowy Rok

Sylwester: Wydzwaniamy Nowy Rok Temat dostępny też na forum:
Prezydent Gdańska Paweł Adamowicz zaprasza wszystkich mieszkańców do udziału w koncercie Sylwestrowym 2007/2008. Zabawa rozpocznie się o godz. 21 na Targu Węglowym, a o gorącą atmosferę zadbają zaproszone gwiazdy muzyczne.Tegoroczny sylwester zdominują rytmy latynoamerykańskie. W gorącej oprawie scenograficznej zabawę rozpocznie wschodząca gwiazda polskiej piosenki Marek Tranda, którego muzyka ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tragedia

dobrze że wiem co u was się będzie działo w Sylwester bo miałam go spędzić w Gdańsku, ale nie tym razem, władze się nie postarały, wolę siedzieć w ciepłym domku 200 km od Gdańska

:|

i mam gdzies kto je organizuje, ja chce coś na miarę Wrocławia.

:|

nie da rady zorganizowac czegos takiego jak we wroclawiu ? ja chce KOMBII !!! :P

tragedia

jaka załamka sylwkiem w Gdańsku!!!!!!!! nie rozumiem dlaczego nie można zorganizować imprezy z prawdziwego zdarzenia?! to TRÓJMIASTO przecież!!!!ludzi nie brakuje! a i znajomi znajomych przyjeżdżają...może jak poczytają to co tu się pisze,to za rok coś wypali...Trójmiasto powinno byc w tv!!!!

Widzę sami pół-inteligenci się tu wypowiadają. We Wrocławiu, Krakowie i Warszawie koncerty organizują telewizje a nie władze miasta... więc nie narzekajcie.

buhaha

kiedys bylam na lady punk i bardzo faaaajniebylo:) a teraz to nie iwem kto to jest:/fakt odstajemy od innych miast sylwestrem:/ a gdansk to prawie stolica przecierz, najpiekniejsze miasto w Polsce!

Dokladnie wielka LIPA jak co roku od kilku lat....wyslac urzedasow do wroclawia naprzyklad ,lub krakowa.....po nauke jak zorganizowac cos dla ludzi.....

Jagula

Nie prawda!! Marus jest extra!! :) napawde!! Nie pożałujecie :) nie wiem jak ten główny zespół, ale zapraszam na Marka :) Dodatkowa informacja dla kobiet: Baaaardzo przystojny :) Pozdrawiam i do zobaczenia na sylwku ;)

mogli by zaprosic zespół RH+ ;D

Ale syf!!!!!!!

Nie ma kasy jak zwykle, Kraków, Wrocław, Warszawa aż się roi od gwiazd a u nas jakieś ktosiki.

:/

jak zwykle u nas w Trójmieście szmira a wszędzie indziej potafią się bawić na co władze miasta wydają pieniądze , że potrafia zapraszać tylko dla starszych gdańszczaninów młodsi też by chcieli coś posłuchać nie tylko cycatych,pustych lalek czy retro-szmiry o której nikt już nie pamięta :/

koncert

no kiedys byl lady punk (teraz szczyt marzen hehe).No a w zeszlym roku Doda buhaha

Pewnie jak zwykle genialny zespół H2O, wstyd...zresztą szkoda słów, organizatorzy bierzcie przykład z Wrocławia, może się czegoś nauczycie...

koncert

kto gra w tym roku?

hmmmm

what is this??

a czy bedzie jakaś gwiazda ?

gwiazdy?

kto w tym roku bedzie gral na targu weglowym?

czyli ta sama zmuła jak co roku ;] zero inwencji ...

Inne tematy z forum Rozrywka

Scooter - Halloween Rave Festival (7 odpowiedzi)

Przygotuj się na najbardziej intensywną noc tego Halloween! Do Ergo Arena przyjeżdża legenda...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (5 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

Founderki Polska - konferencja 2026 (3 odpowiedzi)

Founderki Polska Łączy nas biznes - dwa dni pełne biznesowych korzyści w Sopocie.Dzień...

do góry