Widok

Sylwester

Sylwester Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie ..czy macie już plany na zabawę sylwestrową, gdzie jest fajnie się zabawić i nie tylko "pary za rączki"..ale mieszane towarzystwo, nie mam partnera, a chciałabym trochę potańczyć, pośmiać się , poznać fajnych ludzi.. Może ktoś ma doświadczenie z ubiegłego roku, gdzie było wesoło i fajnie? Możecie coś polecić..bardzo proszę ,jest to dla mnie ważne..naprawdę..pozdrawiam forumowiczów i całą resztę czytających...mam 24 lata, wesołe usposobienie a reszta.. hmmm, normalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak tak tak!
To niech się zgłoszą zainteresowani, bo jak na razie to mało konkretne te wypowiedzi.
Krótko i na temat, kto się pisze na wyjście z zupełnie obcymi ludźmi. Mile widziane też propozycje miejsca.
to w koncu gdzie chcecie isc? :)
To powtórzę po raz X :P. Ja się piszę, proponuje Skwer Kościuszki w Gdyni ale to nie jest priorytet. Daty spotkania chyba nie muszę podawać :D. Ale za to godzinę i dokładniejsze miejsce można by ustalić. Ale to chyba dopiero później, jak się kilka osób zgłosi..
My dziewczęta w liczbie 5 się piszemy:)
No właśnie na to czekam, bo 2-3 osoby to trochę mało. Impreza w Gdyni byłaby najbardziej neutralna, więc większości powinno pasować.
No to ekipa się tworzy :) Wstępny plan to impreza na Skwerze Kościuszki w Gdyni. Chyba, że ktoś ma inny pomysł?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zobaczymy ile chętnych zbierze się do jutra:)
No trochę się w końcu ruszyło ;). A pijemy osobno i potem się spotykamy czy może jakieś przełamanie lodów gdzieś w barze czy pubie? Inne propozycje również wchodzą w grę oczywiście..
dobry pomysł, a chcielibyście spotkać się tam czy gdzieś w Gdansku i razem pojechac do Gdyni ? :)
Jak dla mnie super pomysł żeby się wcześniej spotkać.
Mi odpowiada Gdańsk. Nie znam Gdyni i nie wiem czy bym was tam znalazła :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale tylko zgrupować się w GD i jechać do GA czy jeszcze coś wspólnie wypić i się oswoić itp? Olu zostaw jakiegoś maila do siebie czy coś
To spotkajmy się w Gdańsku wcześniej, pójdźmy do pubu coś wypić i razem pojedziemy do Gdyni.
Tu macie mojego maila: kathryndance0@gmail.com
Jestem za ;). Teraz tylko kwestia miejsca, czy to bd jakiś pub czy domówka itp :P
ja o 18 dopiero bede miala czas i mysle zeby jechac do Gdyni skm o godzinie 18.29 z wrzeszcza i wtedy wychodzi ze dokladnie na miejscu bym, byla o godzinie 19 czyli akurat bo o 20 sie zaczyna :)
hej ja i dwoch kolegow tez chcemy wybrac sie na ten Skwer Kosciuszki, tylko ze my jechalibysmy ze slupska, a Gdynii za bardzo nie znamy to z checia bysmy sie do Was przylaczyli
mozna sie spotkac na wrzeszczu po 18 ;)
http://forum.trojmiasto.pl/Zbiorka-SINGLI-na-sylwestra-t514072,1,101.html
No więc tak: główny punkt programu to impreza w Gdyni. Pomysły co do spotkania są na razie dwa:
1. Spotkanie przy dworcu Gdańsk Wrzeszcz po 18 i wyjazd o 18.29 do Gdyni.
2. Spotkanie w Gdańsku przy Locie, pójście do pubu, później wyjazd do Gdyni (brak ustalonej godziny spotkania)
Co komu odpowiada? Może jakieś inne propozycje?

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry