Widok

Sylwester

Sylwester Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie ..czy macie już plany na zabawę sylwestrową, gdzie jest fajnie się zabawić i nie tylko "pary za rączki"..ale mieszane towarzystwo, nie mam partnera, a chciałabym trochę potańczyć, pośmiać się , poznać fajnych ludzi.. Może ktoś ma doświadczenie z ubiegłego roku, gdzie było wesoło i fajnie? Możecie coś polecić..bardzo proszę ,jest to dla mnie ważne..naprawdę..pozdrawiam forumowiczów i całą resztę czytających...mam 24 lata, wesołe usposobienie a reszta.. hmmm, normalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć, od samego początku nie miałem planów. Skończyło się na wspólnym wypadzie do Gdyni w kilka osób (mieszane tow. + ja bez pary;). Planuję sie dobrze bawic i chętnie przybiję kieliszka z kimś z forum;-) mój znak rozpoznawczy czerwony pompon w czapce.. pozdro..
witam. ustaliliscie juz cos?;)
Czemu w Gdańsku zaczynacie ? nie da się zgubić na dworcu w Gdyni ;) Jak zmienicie zdanie na Gdynie to się pisze, bo mi nie po drodze z 'małego trójmiasta' do GD a później nawracać ;p

I jakoś tak dziwnie się dołączać do podchmielonych haha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no my tez wolelibyśmy żeby wspólnie zacząć w Gdyni, bo jak coś to my przyjazd byśmy mieli koło 18.30 to byśmy na Was zaczekali na dworcu
no chyba że się zbiorą dwie ekipy a później się zgadamy wspólnie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak też możemy zrobić ;)
Ola odezwij sie do mnie na e-maila m.ka@poczta.onet.pl
Jak miło, że w końcu temat się rozkręcił. Cieszę się, że miałam dobry pomysł.. mam nadzieję że będzie dobra zabawa...
Ja też się cieszę, że "mój" pomysł się spodobał :P. Ale w sumie to pierwsza rzecz, która przychodzi na myśl o Sylwestrze w 3mieście ;)
Tylko, żeby się nie skończyło na takich pogadankach. Konkrety tu i teraz - nie na e-mailach ;)

Kto chce ten przyjdzie ;)
gdzie dokladnie ? :)
No to podajcie jakieś konkrety i tyle.
wrzeszcz 18.30 ? ;d
a ile będziecie jechać bo my o 18.30 już byśmy byli na miejscu to będziemy na Was czekać ;)
Dobra, niech będzie.
Razem z koleżanką też nie mamy planów. Czy w końcu coś ustaliliście?
O 18.30 spotykamy się czy już wyjeżdżamy? :)
A może jeszcze uzgodnimy jakieś konkretne miejsce na Skwerze gdzie będziemy? Ja raczej będę później niż 18.30 bo do tej pory nie zdążę się napić ;). I byłbym na Skwerze trochę później.
A ja się podepnę - był by ktoś chętny zamiast do Gdyni - gdzie będzie nuda - to do Sopotu do klubu ? Większa grupka bo jesteśmy tylko we 2 narazie : /

info - lakione@wp.pl
Podejrzewam, że na Skwerze będzie tyle ludzi, że nie sposób będzie znaleźć kogokolwiek, tym bardziej obcego.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Trans osoby z Trójmiasta (195 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry