Widok

Sylwester

Sylwester Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie ..czy macie już plany na zabawę sylwestrową, gdzie jest fajnie się zabawić i nie tylko "pary za rączki"..ale mieszane towarzystwo, nie mam partnera, a chciałabym trochę potańczyć, pośmiać się , poznać fajnych ludzi.. Może ktoś ma doświadczenie z ubiegłego roku, gdzie było wesoło i fajnie? Możecie coś polecić..bardzo proszę ,jest to dla mnie ważne..naprawdę..pozdrawiam forumowiczów i całą resztę czytających...mam 24 lata, wesołe usposobienie a reszta.. hmmm, normalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak samo :))
Super. teraz to chyba coś mi świta. Dołączysz do nas?
Ja mam 19 ( W 2014 bedzie 20 :D ) ;) a Wy?
haha chyba nie ma określonego przedziału wiekowego ;p
wydaje mi się, że 20+
Gdynię znam, tam się nie da zgubić ;)

Dojeżdżacie do Głównej, schodzicie po schodach i idziecie za tłumem ;) Jak wyjdziecie na dworzec główny to kierowac sie na prawo do ostatnich świateł przejścia na drugą stronę mostu i z stamtąd już widać scenę ;) A jak wyjdziecie na dworcu skm to na wprost sa 2 pary dzwi i odrazu przejście ze światłami o którym juz wspomniałam
To jest jakieś 400 m od dworca ?

It's really easy !
Niestety na 18,30 nie dam rady. Do klubu chetnie bym poszedl, na koncercie jednak mozna troche wymarznac:) a jaki jest przedział wiekowy?:)
M1lakione
faktycznie propozycja ciekawa, ale już nie chcę mieszać w ustaleniach. Dawaj z nami do gdyni, przecież w dużej grupie ludzi też będzie wesoło.
ja tez nie znam Gdyni, razem damy rade, to jestesmy umowieni, kto chce niech przyjedzie na 18.30 przed Bioway (Wrzeszcz) :)
Jak najbardziej. Przecież to otwarta propozycja. 18:30 przed bioway
Nat~! Powiedzmy o 21 w Sopocie . Kongo Bar .

Cytuje

" Słuchajcie! Many ostatnie 20 kart na darmowy wstęp! Płacisz 100zł i 100zł wydajesz na barze - wstęp FREE.
Rezerwacje kart 690479797 od 13:00
KTO PIERWSZY TEN LEPSZY "

a warto...
Da rade sie jakos dolaczyc jeszcze?
Ochota to by się znalazła, tylko czas już coś konkretnie ustalać, a większość myślała o Gdyni, więc Gdynia ;] Chociaż i tak jak się spotkamy to pewnie jeszcze różne propozycje będą lecieć. Tak więc, będziesz?
A nikt nie ma ochoty na jakis klub?:)
Kurcze, muszę się przyznać, że ja Gdyni wgl nie znam xd Dobrze, że jakoś się orientujesz to nas poprowadzisz ;P
to chcecie spotkac sie o 18.30 we wrzeszczu i jechac na 20 do gdyni tak?;)

tak wgl ile macie lat?
kilka osob bedzie jeszcze w Gdyni czekać, tak myśle, bo my chyba na wzgórzu sw Maksymiliana wysiadamy a potem autobusem z urzedu miasta- swiętojanska jedziemy na skwer, patrzyłam rozkład i tak mnie pokierowano ;D
Dobra, to jesteśmy już we trzy :)
okej tam :)
to jest mój numer 516520581 bede dzisiaj o 18.30 na wrzeszczu pod tym budynkiem z napisem wrzeszcz pkp (tam gdzie zamawia sie bilety i sa przystanki autobusowe) ;)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry