Widok

Sylwester

Sylwester Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie ..czy macie już plany na zabawę sylwestrową, gdzie jest fajnie się zabawić i nie tylko "pary za rączki"..ale mieszane towarzystwo, nie mam partnera, a chciałabym trochę potańczyć, pośmiać się , poznać fajnych ludzi.. Może ktoś ma doświadczenie z ubiegłego roku, gdzie było wesoło i fajnie? Możecie coś polecić..bardzo proszę ,jest to dla mnie ważne..naprawdę..pozdrawiam forumowiczów i całą resztę czytających...mam 24 lata, wesołe usposobienie a reszta.. hmmm, normalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A - żeby nie było niedopowiedzeń: chodzi o Sylwestra w Gdyni. A my wiekowo jesteśmy w przedziale powyżej 30 i jednocześnie poniżej 40 ;) I chętnie byśmy widzieli trochę młodsze towarzystwo, bo jakoś sporo z naszych znajomych strasznie "zdziadziało" ;))))
DiR
W takim razie zmiana. 18:30 przed bioway'em :)
Czyli byś dojechała do Gdyni? Tak jak już ktoś wcześniej napisał tam będzie trudno się znaleźć. Powinniśmy w takim razie mieć stały kontakt ze sobą. Możemy wymienić się telefonem? Czy to nie wchodzi w grę?
Ja nie wiem gdzie jest ta budka dlatego proponuje tam gdzie bioway i tam jest ten punkt sprzedaży biletów to przed tym ;)
ja chetnie tylko bym pozniej dolaczyla bo niestety bede w pracy do 17..
ja proponuje po 18 na wrzeszczu, tam gdzie przystanki autobusowe, jest tez tam Bioway, mysle ze wiecie gdzie i tam spotkac sie mozna a potem pojechac razem do Gdyni, te osoby ktore były by juz tam (W Gdyni) czekały by na nas tam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to może ja zaproponuje, bo widzę, że nikt się nie garnie do tego :) Spotkajmy się o 18:30 koło tej budki z ciastkami przed wejściem do tunelu we wrzeszczu. Mam nadzieję, że każdy wie o co mi chodzi :D

Miło by było gdyby teraz każdy napisał, czy się zgadza i będzie, ewentualnie jakie zmiany wprowadzić.

Więc pierwsze zgłaszamy się my (dwie dziewczyny) ;]
Też się wybieramy. Mieszkamy bardzo blisko sceny, więc w razie czego "baza wypadowa" żeby napić się czegoś czy coś zjeść by była ;) mieszkanko niewielkie, więc 30 osób nie wejdzie,. ale kilka zawsze da radę "przygarnąć" na chwilę ;)
Jeśli więc gdzieś w Gdyni się umawiacie - chętnie się dołączymy.
Dorota i Rafał
W razie czego jesteśmy pod mailem bawimysiewgdyni@gmail.com oraz tu
pozdr.
Cos ustalone?
No to może ustalmy konkretnie miejsce. Nie peron, bo to faktycznie trudno będzie rozpoznać. I jakiś może jeszcze znak rozpoznawczy xddd
To dajcie sobie z tym spokój. Miałam nadzieję na fajna zabawę z Wami, ale jak widać to nie wypali. Za dużo problemów, za mało konkretów. Szkoda.
Jak się jednak ktoś zorganizuje możecie dać znać ;) kathryndance0@gmail.com
Niooo, trochę nie zorganizowane to wszystko i nie konkretne...albo się dostosować trzeba albo nici z tego zebrania...każdy ciągnie w swoją stronę..a na peronie we Wrzeszczu to transparent potrzebny bo przez minutę na peronie się nie poznamy,długi jest.. a kolejka nie poczeka
Twój pomysł, Twój- oczywiście..piaskownica...
Taaak, oczywiście jest to "Twój" pomysł, nikt Ci tego nie odbiera
to cos ustaliliscie? kazdy pisze co innego ;) ze jedziecie z gdanska z wrzeszcza lub spotkanie odbedzie sie w gdyni ;) albo pojscie do sopotu do klubi. jesli jest juz cos konkretnego to prosze o wiadomosc na e-mail.
paulinar14@o2.pl
sylwester w domu o propozycja--polecamy--zamula stypa lipa bol zeba opuchnieta twarz:)----dramat--pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cena klubu 50zl lub 100 ale przy 100 jest ta kwota w całości do wykorzystania na.barze
Krzysiek odezwij sie do mnie to ci dokładnie napisze m.ka@poczta.onet.pl
to jak w końcu robicie przyjeżdżacie do Gdyni bo my nie będziemy jechać z Gdańska nas jest tylko dwóch to chcemy się do kogoś przyłączyć a żeby się znaleźć to możemy wymienić się numerem tel i nie będzie problemu ;)
Wydaje mi się, że większosc klubów jest juz pozajmowanych, skm z Gdanska do Gdyni jest o 18.29 a potem chyba 18.44 czy cos takiego, wiec o 18.30 mozna sie na wrzeszczu spotkac i najwyzej pojechac ta druga jak juz ustalimy czy jedziemy tam na sylwka :)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry