Widok

Sylwester

Sylwester Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie ..czy macie już plany na zabawę sylwestrową, gdzie jest fajnie się zabawić i nie tylko "pary za rączki"..ale mieszane towarzystwo, nie mam partnera, a chciałabym trochę potańczyć, pośmiać się , poznać fajnych ludzi.. Może ktoś ma doświadczenie z ubiegłego roku, gdzie było wesoło i fajnie? Możecie coś polecić..bardzo proszę ,jest to dla mnie ważne..naprawdę..pozdrawiam forumowiczów i całą resztę czytających...mam 24 lata, wesołe usposobienie a reszta.. hmmm, normalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ok jak Was poznam? Ja bede mial szarą czapke i granatową kurtke, przyjade o 19:15 skm-ką
Dwie czarne istoty ;) Ja - w stylu metalowym. Czarna skóra, glany, długie włosy. W razie czego tel. 796065599. Z Gdańska też mają jeszcze jakies osoby dotrzeć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ok to widzimy sie na miejscu, pozdro
Wiem, że trochę zaspałem, ale wcześniej nie miałem zbytnio czasu. Ktoś jeszcze może nie ma z kim wyjść?

Dzięki i mam nadzieję, że do zobaczenia ;)

No i co tu skomentować - dziękuje tym, którzy nie zawiedli :) Świetnie się z Wami bawiliśmy :)
Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mieć okazję do wypicia grzańca (na zimno ;) ) albo whisky.
pozdr. R.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry