Widok

Sylwester w remizie

Witam,

Czy w tym roku organizowany jest bal sylwestrowy w remizie?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam tak lecz już nie ma miejsc :-(
Ludzie od sierpnia podobno rezerwowali !
Pozdrawiam Anka
Dziękuje za informację.

Pozdrawiam
To aż tak dobrze było? Jaki koszt za parę?
Koszt był 95,00 od osoby ale miejsc juz nie ma od listopada
Ja się załapałam ze znajomymi . W ubiegłym roku też byliśmy na Hawajach w tym już przygotowujemy stroje Arabskie .
Nie załapaliśmy się na PRL i inne ale wszystko przed nami. Robią to ludzie z Banina i moi znajomi zjeżdżają z trójmiasta :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli nie załapaliście się na PRL i inne (równie przebojowe) to zapraszamy do remizy na kolejny karnawałowy bal przebierańców, 8 luty, remiza, Banino. Temat przewodni: Dziki Zachód, czyli kowboje i Indianie :-)
z kim się kontaktować w tej sprawie?
Jeszcze chwila :-). Po Nowym Roku będą informacje. Na pewno bilety będą sprzedawane w szkole.
Na tegoroczny bal karnawałowy (8 luty) mamy już sporo osób, ale są jeszcze miejsca :-)
tu blisko w rebiechowie w AURZE jest sylwester sal weselna od pary 290zł,jedzenie wliczone tylko chyba wodke i napoje trzeba we wlasnym zakresie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.
Tak jest impreza sylwestrowa w Sali Bankietowej AURA Rębiechowie. Cena jak wyżej podano, pełne menu, napoje zimne i gorące w cenie i szampan o północy a jedynie alkohol we własnym zakresie. Jest opcja odwiezienia gości po imprezie. szczegóły na lokalnych plakatach w cukierni, na poczcie, w aptece. Są jeszcze miejsca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

do góry