Widok

Sylwester w stylu Gorączki Sobotniej Nocy

Sylwester w stylu Gorączki Sobotniej Nocy Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Sylwester w stylu Gorączki Sobotniej Nocy, 31 grudnia 2007 godz. 20.00-05.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SYLWESTER

WITAM,MAM PYTANIE CZY WARTO WYBRAĆ się DO MIRA MAR NA gorączkę SOBOTNIEJ NOCY? ZALEŻY MI NA DOBREJ MUZYCE JAK I KONSUMPCJI.PROSZĘ O OPINIE.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam tam w zeszłym roku

Byłam tam w zeszłym roku i powiem szczerze:
Pan w recepcji na dzień dobry wykazał się całkowitym brakiem kultury.
Zazwyczaj w lokalach jest wyznaczone miejsce do palenia - tu niestety nie trzeba było wychodzić na zewnątrz.
Jedzenie - dramat, prawie nikt nic nie jadł bo wyglądało to jak zrzut ze świąt.
Sala do tańczenia - może być
Goście rozsadzeni byli w 3 salach - w tej w której my siedzieliśmy były jeszcze dwie szkolne tablice więc czuliśmy się jak na balu ósmych klas bo teraz studniówki obchodzi się z większą pompą. Sala była przystrojona jakimiś 4 czy 5 balonami.
W ofercie przewidziane były konkursy i wróżby noworoczne jednak nic takiego nie było za to DJ często robiący sobie przerwę raczył nas weselnym: "A teraz idziemy na jednego"
Może po mało zadowolonych zeszłorocznych gościach organizator w obawie przed swoją reputacją bardziej się postara.
Bo jak dla mnie zamiast tych dwóch gwiazdek ** hotel powinien mieć co najwyżej dwa kaczorki.
Mimo wszystko życzę zainteresowanym udanej zabawy i życzę Do Siego Roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rozrywka

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (5 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

Gdańskie Targi Książki (11 odpowiedzi)

Prace nad tegoroczną, już ósmą, edycją Gdańskich Targów Książki wchodzą właśnie w fazę...

Barcelona: Freddie Mercury 80th Birthday (6 odpowiedzi)

GALILEO, GALILEO! Mike Moran, współtwórca albumu Barcelona Freddiego Mercury'ego i Montserrat...

do góry