Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ada - opinia wątek zamknięty Naprawdę smaczne jedzenie, Polecam
~ada
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 lipca 2010

~*~ SUPER ~*~ wątek zamknięty Witam. W surfbazie jadam często , można powiedzieć nałogowo...nigdy mnie nie...
~mŁoDy WaRiAt
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 marca 2010

Ekstra!!! wątek zamknięty W końcu jakaś surfingowa knajpka na rewirze. Świetny pomysł co do wystroju,...
~ślimak
2

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2009

Naprawdę warto!!! wątek zamknięty Jedzenie bardzo dobre, duże porcje, przemiła obsługa. Nic dodać, nic ująć, po...
~Jola
-

dodano: 30 września 2009

dziękuję za wpaniałą imprezę wątek zamknięty Organizowałam w Surf Bazie komunię syna, obawiałam się ,że coś nie wyjdzie i...
~Zadowolona mama
-

dodano: 4 czerwca 2009

surfuj po bazie wątek zamknięty bylem zadziwiony duzymi porcjami i roznorodnym menu.zdziwila mnie rowniez...
~niedzwiedz1929
-

dodano: 21 lutego 2009

Rewelacja! wątek zamknięty O SurfBazie dowiedziałam się z internetu, gdy przed wyjazdem na wakacje...
~kalika
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 listopada 2008

Super miejsce:) wątek zamknięty Trafiłam do tej knajpki zupełnie przypadkiem, ale już pierwsze wrażenie...
~Iza
-

dodano: 28 października 2008

Wow wątek zamknięty Ja i kumpel zgłodnielismy i chcielismy isc na pizze. Idac zauwazlismy...
~BamboS
-

dodano: 13 lipca 2008

super! wątek zamknięty Byłem tam ze znajomymi 2 razy. 1-szy przypadkiem zupełnie. Chcieliśmy ze...
~ML
-

dodano: 13 czerwca 2008

stała klientka - opinia wątek zamknięty Rewelacyjne jedzonko, świetna i miła obsługa, po prostu bomba.
~stała klientka
-

dodano: 31 maja 2008

pychotka wątek zamknięty Polecamy pierogi z serem na słodko,przepyszneeeeeeeeeeeee i quesadille
~dziewczyny z Hynka
-

dodano: 9 maja 2008

Super sałatki wątek zamknięty Polecam sałatki, a szczególnie rzymską :) mniam! Tak trzymać!
~smakoszka
-

dodano: 6 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry