Widok
Sytuacja z 100tką
Szkoda, że ten kto się powołuje na to, że rozwalony został portfel nie zauważył, że koleżanka portfela nie miała!(poza tym data się Panu pomyliła, bo nie było to w listopadzie - nie będę wnikać jaka inna klientka nawalona przy barze stała) Pieniądze podała z ręki, a jeśli ktoś tu był nawalony to barman. Zresztą, słyszałam odpowiedź barmana do managera: "Teraz na kretyna wyjdę". Tak słowo przeciwko słowu, cóż w pewnych momentach żałuję, że policja nie została wezwana.
Moja noga więcej w tym klubie nie postanie i wypraszam sobie oskarżenia o naciągactwo! Komentarze o tym, że odbyła się próba oszustwa oceniam jako obrzydliwe pomówienia! Bardzo proszę o pilnowanie swojego języka, albo liczenie się z konsekwencjami.
Pozdrawiam wszystkich bywalców - miejcie się na baczności!
Moja noga więcej w tym klubie nie postanie i wypraszam sobie oskarżenia o naciągactwo! Komentarze o tym, że odbyła się próba oszustwa oceniam jako obrzydliwe pomówienia! Bardzo proszę o pilnowanie swojego języka, albo liczenie się z konsekwencjami.
Pozdrawiam wszystkich bywalców - miejcie się na baczności!
wypowiedź zmoderowana ( 2012-03-14 09:35:08)
Moja ocena
Klub Atelier
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
myślę, że autor opinii o portfelu miał na myśli inną sytuację.
Nikt tu nie napisał, że Pani próbowała naciągnąć, tylko, że to często się zdarza i że w takiej sytuacji rozstrzygamy wątpliwość na korzyść klienta, co również stało się w przypadku Pań.
Uważam, że to Panie insynują, więc proszę nie straszyć żadnymi konsekwencjami.
Nie ma obowiązku przychodzenia do Atelier, więc jeśli nie mają Panie na to ochoty, nie zapraszamy.
Nikt tu nie napisał, że Pani próbowała naciągnąć, tylko, że to często się zdarza i że w takiej sytuacji rozstrzygamy wątpliwość na korzyść klienta, co również stało się w przypadku Pań.
Uważam, że to Panie insynują, więc proszę nie straszyć żadnymi konsekwencjami.
Nie ma obowiązku przychodzenia do Atelier, więc jeśli nie mają Panie na to ochoty, nie zapraszamy.