Widok

Szalone nożyczki

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Szalone nożyczki.
Salon fryzjerski Szalone nożyczki prowadzony przez mistrza grzebienia i rzecz jasna nożyczek, Tonia, słynie z doskonałej obsługi i profesjonalnych usług, niestety na jego nienaruszonej reputacji pojawia się skaza - morderstwo w sąsiadującym z salonem mieszkaniu, dokonane przez nieznanego sprawcę. Podejrzani są zarówno pracownicy salonu, jak i jego klienci.
I tu do akcji wkraczają... ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szalone nożyczki

Paul Pörtner Szalone nożyczki Przekład: Elżbieta Woźniak Preferencje wiekowe: 15+ Salon fryzjerski "Szalone nożyczki" prowadzony przez mistrza grzebienia i rzecz jasna nożyczek, Tonia, słynie z doskonałej obsługi i profesjonalnych usług, niestety na jego nienaruszonej reputacji pojawia się skaza - morderstwo w sąsiadującym z salonem mieszkaniu, dokonane przez nieznanego sprawcę. Podejrzani ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Fantastyczna zabawa,brawurowa gra aktorów

Widziałam ten spektakl wystawiany przez teatr Kwadrat, było to jakieś 8 lat temu. Wtedy podobało mi się,ale nie zachwyciło. Sztuka wystawiona przez gdyński zespół po prostu mnie oszołomiła. Fantastyczne dialogi, niejednokrotnie improwizowane w zależności od sytuacji, wspaniała gra aktorów. Każdy z bohaterów ma tu swoje 5 min.Mam wrażenie, że to przede wszystkim talent aktorów nadał tej sztuce lekkość, humor,wartką akcję i masę śmiechu...Brawo!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

poziom tej wypowiedzi odzwierciedla poziom tego spektaklu: gra aktorska, dialogi naprawdę bardzo słabo i banalnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Można było o to zapytać ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

POLECAM !!!! Świetne!!!

REWELACJA !!! Dwie godziny dobrej zabawy....fantastyczny Tonio i cała RESZTA bez wyjątku...
P.s. Tylko czemu Pani Dąbek nie oddała perfum...???")
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

KAPITALNE

Jeden z lepszych spektakli na jakich w życiu byłam.
Można się śmiać do łez,
dlatego Paniom polecam przyjść bez makijażu;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

niestety nie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

Super spektakl! Naprawdę polecam. Faktycznie przez te 2,5 godziny można zapomnieć o świecie i po prostu świetnie się bawić.
Genialny pomysł, żeby zaangażować publiczność w tą grę. Coś zupełnie innego niż zwykłe przedstawienie - tu wszystko może się zdarzyć, ale wiele zależy od tego jak rozrywkowa publiczność się trafi :)

ps. Gratulacje dla Tonia za świetną grę!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

spoiler

na przyszłość ostrzegaj przed uajwnianiem fabuly i psuciem zabawy potenajcalnym widzom!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Wybieramy się w czwartek na ten spektakl z dwoma klasami;D mam nadzieję, że będzię świetnie;D

DOSKONAŁOŚĆ

POLECAM!!!!!!!!!!Świetna zabawa,nieprzewidywalne zwroty akcji i w ogóle niczego w ww spektaklu nie da sie przewidzieć.Stratą jest nie zobaczyć.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

:)))

Bosko, cudnie i wspaniale! Podziwiam aktorów za wspaniały refleks, poczucie humoru i trzeźwość umysłu. Trzeba nie lada czujności i bystrości, aby nie dać się zamotać odpowiadając na pytania z widowni (sorki, ale pytania - nie zawsze mądre!). Zwłaszcza, że niestety niektórzy widzowie byli tak skupieni na trzymaniu ręki w górze, że nie słuchali innych i powtarzali pytania, które już padły.
Wszyscy aktorzy byli rewelacyjni, ale mnie szczególnie urzekł pan Więcek, czyli pan "Fioletowy" :)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Świetny spektakl! Szalenie zabawny, niewymuszona gra aktorów (szczególne brawa dla Basi) i doskonały pomysł z wciągnięciem widzów do zabawy w szukanie mordercy. Pomysł ten wymagał od aktorów improwizacji, w czym celował Toni i Dominik :) Brawo!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
:) hhhhh

JAK DLA MNIE TO REWELACJA POSZLABYM 2 RAZ
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zaje

Jak dla mnie spektakl jest świetny. Dużo zabawy i smichu. w sumie najbardziej urzekł mnie Tonio i Edward. Ogólnie cała akcja jest pełna skomplikowanych zagadek, które rzecz jasna są do rozwikłania bardzo proste.
Pod koniec bardzo dobrze grający swoje role aktorzy wspaniale improwizują.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetny, śmieszny, super

Rewelacyjne przedstawienie. Ubawiłam się na tym niesamowicie. Ode mnie 5 pkt.
Polecam gorąco, bo naprawdę warto.
Byłam raz i już nie mogę się doczekać kiedy pójdę raz kolejny.
Rewelacyjny fryzjer :) Reszta też ok. tylko mała uwaga do dyrektora teatru i Pana Więcka - PROSIMY BARDZO, BARDZO O ROLE DLA PANA NA DUŻEJ SCENIE I TO GŁÓWNE, bo cały czas w myślach mamy Draculę, ach...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja byłam w krakowie i jestem zachwycona! Wszystko zalezy od aktorów ii.....od publiczności. Naprawdę się mocno ubawiłam! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

.

Jak czytam takie komentarze to aż mi się śmiać chce. Jeżeli ktoś to czyta, to prosze się zastanowić kogo słuchać jakiego kolwiek krytyka, którzy twierdzą, że spektakl jest ten na najwyższym poziomie, czy kogoś takiego kto , przepraszam najmocniej, ale najwyraźniej nie zabardzo wie o co chodzi. Mogę tylko powiedzieć, że mi przykro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeszcze raz

Byłam pierwszy raz na "Szalonych nożyczkach" w Zielonej Górze. Pójdę jeszcze raz do Muzycznego!

Szalone nożyczki

Paul Pörtner Szalone nożyczki Przekład: Elżbieta Woźniak Preferencje wiekowe: 15+ Salon fryzjerski "Szalone nożyczki" prowadzony przez mistrza grzebienia i rzecz jasna nożyczek, Tonia, słynie z doskonałej obsługi i profesjonalnych usług, niestety na jego nienaruszonej reputacji pojawia się skaza - morderstwo w sąsiadującym z salonem mieszkaniu, dokonane przez nieznanego sprawcę. Podejrzani ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry