Widok

Szansa na dostanie się.

Politechnika Gdańska Temat dostępny też na forum:
Witam, zależy mi na dostaniu sie na kierunek elektronika i telekomunikacja, niestety na pierwszej liście jestem 287, a przyjmują 250. Czy jest szansa sie jeszcze dostać. Dodam, że to moja 1 preferencja. BTW wie ktoś czy lista zmienia się na bieżąco, czy całościowo w dzień publikacji listy B?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
raczej spokojnie się dostaniesz, pewnie nawet o 50 miejsc możesz awansować, a wyniki będą na liście B
Mam to samo pytanie, jednak jestem 65 w kolejce. Ciekawi mnie wlasnie ile osob z 250 odejdzie.
jaki to kierunek i rodzaj studiow ?
Taki sam jak Damian, elektronika i telekomunikacja, stacjonarne.
raczej myślę, że szanse są duże na dostanie się na EiT gorzej może być z utrzymaniem :_) ( ahh te druty ;])
Ja sie obawaiam jednak ze ta lista nie przesunie sie o tyle. w tym roku jesli ktos dostanie sie na swoją pierwszą preferencje, nie ma go na innych listach, wiec to są raczej ludzie z 1 preferencji a wiec tacy ktorym zalezy na tym kierunku. ;>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
O sporo miejsc się przesunie, bo trochę osób które się dostało na informatykę zrezygnuje (bo np. dostali się w warszawie czy we wrocławiu), więc osoby których 1 preferencją była informatyka a nie dostały się i są na liście na EiT dostaną się na infę i będą dla was miejsca ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej
Wiecie może jak to jest w przypadku Technologi chemicznej i Nanotechnologii jestem odpowiednio w kolejce rezerwowej 38 i 31
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry