Widok

Szansa na lepszy Internet w Baninie?

Banino Temat dostępny też na forum:
W związku z uruchomieniem strony Urzędu Komunikacji Elektronicznej można zgłaszać internetowo zapotrzebowanie na łącza w danych lokalizacjach.
http://uke.gov.pl/wyszukiwarka/

Wystarczy wpisać adres i zgłosić zapotrzebowanie na łącze z odpowiednimi parametrami. Należy podać adres e-mail itp.

Artykuł na ten temat popełniło Antyradio:
http://www.antyradio.pl/Technologia/Internet/Sprawdz-dostepnosc-internetu-pod-kazdym-adresem-w-Polsce-7182
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgłoszone :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgloszone tez
Zgłoszone
Ciekawe jak operatorzy zareagują na te zgłoszenia, bo niestety portal państwowy to nie wszystko.

Jakby nie patrzeć jest to jednak jakiś sposób na weryfikacje potrzeb klientów, a Banino rozrasta się na tyle że dotarcie do łączy światłowodowych z logicznymi możliwościami podłączenia nie powinno być tak ograniczone jak w tej chwili.
Operatorzy zareagują -tam gdzie będzie najwięcej zgłoszeń tam dotrą:) w sumie to dla nich darmowe badania rynku
nie mogę zgłosić na mojej ulicy bo wyszukuje mi wszystkie obok tylko nie goździkową
Ja gozdzikowa zglosielm recznie dodalem na mapie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgłoszone orzechowa.

Inne tematy z forum Technologie

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...

gry online (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam pytanie do hazardzistów. Powiedz mi Czy próbowałeś grać na polskich zasobach...

do góry