Widok

Szczerze nie polecam! Serwis to tragedia!

Naprawa laptopa trwała ponad miesiąc, przy czym to nie Balta go naprawiła - bo oni niestety nie umieli tego zrobic - tylko ich podwykonawca z Olsztyna (! Co Pan z Balty określił jako podwykonawcę spod Gdanska!). Nie dość ze to ja mialam pokryć koszty przesyłania laptopa to jeszcze okazało sie, ze serwis zupełnie sobie nie radzi z wysyłka i odbieraniem sprzętu! Dzwoniłam przez tydzien zeby dowiedzieć sie czy laptop juz przyszedł ( mial przyjsc na 2 Dzien czyli we wtorek) a obsługa nie wiedziała co sie z nim dzieje. Gdy zirytowana pojechałam do serwisu w piatek okazało sie, ze laptop został odebrany juz w środę ale niestety nie przez serwis tylko przez jakis sklep nieopodal. W zwiazku z tym Pan z serwisu biegał przez dobra godzine szukając mojego laptopa, nie wspominając juz o jego kulturze odobistej - nie powstrzymywał sie przed rzucaniem wulgaryzmów. Generalnie Zenada i nikomu nie polecam
Moja ocena
BALTA kategoria: Laptopy
obsługa: 1

oferta: 1

promocje: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O matko strasznie współczuję bo faktycznie kiepsko trafiłaś :( na przyszłość polecam serwis Dr Laptop - jak miałam problem z moim laptopem ( rozlana matryca ) to uporali się z nim w ciągu 2 dni ( błyskawiczne tempo ). Cenowo też wyszło bardzo korzystnie. Ja korzystam z ich usług od dawna i nigdy nie miałam żadnych problemów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry