Widok
Szczerze odradzam !!!!!!!!!!!!!
Witam. Byłem dzisiaj z dziewczyną na zakupach w Galerii Przymorze i postanowiłem coś przekąsić. Postanowiliśmy skosztować czegoś z menu 33. Moja dziewczyna zamówiła sobie chińskie danie Chow main z wieprzowiną a ja chciałem zjeść konkretny obiad więc zamówiłem sobie Schab pod zieloną pierzynką. Trochę czekaliśmy ale co tam w końcu byliśmy mega głodni więc na pewno będzie lepiej smakowało. To co dostaliśmy pozostawia wiele do życzenia. Danie mojej dziewczyny nie było z wieprzowiną tylko ze schabem!!!!!!!!! Ja dostałem swoje danie na plastikowym talerzu z plastikowymi sztućcami!!! Mało tego ziemniaki były zimne ale to PIKUŚ w porównaniu do mojego kotleta. STARY KOTLET!!! Uwierzcie mi ,żeby go rozkroić potrzebowałem 3 noży bo wcześniejsze mi się połamały + dwa widelce ,które po prostu pękły!! Nie wytrzymałem i poszedłem do pani ,która obsługiwała kasę i powiedziałem jej że ten kotlet jest twardy jak kamień i nie da się go przekroić bo jest stary!!! A ona mi na to ,że tu wszystkie takie są! ŻENADA!! Co to świadczy o tej kuchni!!! NIGDY WIĘCEJ JUŻ TAM NIE PÓJDĘ! Zraziłem się wcześniej do Pizzy ,która jest po prostu STRASZNA ale to jest już przegięcie. Powinni tam nasłać sanepid itp.
Moja ocena
Pizza33
kategoria: Pizzerie
obsługa: 1
menu: 4
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6