Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
andrzej - ocena Stary dobry rzemieślnik. Miałem do wykonania półkę pod lustro i półkę do...
~andrzej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 listopada 2023

Anna - opinia wątek zamknięty Super, poza długą ciszą do realizacji, ale w końcu najtaniej
~Anna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 7 października 2022

Olek - opinia wątek zamknięty Wszystko wykonane prawidłowo , szybki pomiar jak i montaż
~Olek
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 7 stycznia 2021

Tomcio - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam szyba zespolona wykonana w trybie ekspresowym
~Tomcio
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2020

Klein - opinia wątek zamknięty Panowie bardzo sympatyczni i bardzo pomocni usługa wykonana perfekcyjnie a co...
~Klein
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 maja 2019

Niesłowność wątek zamknięty Naprawdę szkoda czasu na tak niesłowne osoby. Umawiasz się kilka razy i...
~Zak
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 marca 2019

Jestem na TAK wątek zamknięty Jakoś wykonanej usługi na najwyższym poziomie warto skorzystać z usług
~Marek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 lutego 2019

Solidna firma wątek zamknięty Kompleksowa usługa w moim domu lustro kabina prysznicowa oraz lacobel w...
~Asia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 września 2018

Szczerze polecam ! wątek zamknięty Z Firmy korzystałem już kilka razy za każdym razem byłem bardzo zadowolony z...
~Mati
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 października 2017

montaż lustra wątek zamknięty Panowie wywiązali się znakomicie. Polecam
~klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2017

fachowiec wykonuje pefekt robote wątek zamknięty solidny, rzetelny,dokladny
~bies
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 grudnia 2016

Konkretna Firma wątek zamknięty Bardzo polecam zaklad z kartuskiej Panowie montowali u mnie szybe w kuchni i...
~Zadowolony klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 października 2016

Zenada wątek zamknięty Glozilam sie do Pana w maju 2015, na pomiar przyjechal w terminie, cena tez...
~Zawiedziona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 stycznia 2016

Nie polecam wątek zamknięty Jeżeli szanują Państwo swój czas i zależy Państwu na profesjonalnej usłudze...
~A.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 września 2015

Lustro wątek zamknięty Lustro było wykonywane przez 2 tygodnie i nie zostało zrobione. Dwa razy...
~Niedoszły klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 marca 2015

Polecam wątek zamknięty Bardzo szybko i solidnie! Pomocni i mili aczkolwiek swojscy panowie. Lokal...
~katarzyna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 grudnia 2014

opinia wątek zamknięty Kompetentna obsługa, elastyczność, terminowość, uczciwość - same pozytywy....
~Aga
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 października 2013

Tomasz - opinia wątek zamknięty Z całą odpowiedzialnoscia polecam ten zakład. Panowie znaja sie na rzeczy i...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 grudnia 2011

Wielki pozytyw! wątek zamknięty Polecam wszystkim! w poniedzialek spotkala mnie niemila przyjemnosci wlamania...
~sebek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2010

POLECAM! wątek zamknięty korzystałam z usług firmy kilkakrotnie i chętnie tam wracam/nawet w sobotę...
~ice_bebe
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

22

wątków

do góry