Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
... wątek zamknięty Witam. Z przykroscia stwierdzam ze zostalam oszukana przez ta firme pierwszy...
~Klaudia
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2012

Beata - opinia wątek zamknięty Ja również zostałam oszukana przez ww. "szkołę". Zapłaciłam za kurs w Gdynii....
~Beata
-

dodano: 20 kwietnia 2012

... wątek zamknięty zapisałam się na drugi semestr w Gdyni, przy ulicy Świętojańskiej. oczywiście...
~Anna
-

dodano: 13 kwietnia 2012

Nie polecam wątek zamknięty A ja nie polecam bo jak czytam te słodkie opinie jak ta szkoła super albo...
~Po co
-

dodano: 2 kwietnia 2012

Sami jestescie sobie winni! wątek zamknięty Ludzie sami jestescie sobie winni!!! Najpierw chcecie kursy prawie za darmo,a...
~Lektor
-

dodano: 31 marca 2012

Bardzo słaba organizacja wątek zamknięty Mimo, że nadal "chodzę" na zajęcia do tej szkoły - stanowczo nie polecam!...
~Monika
1

dodano: 12 marca 2012

..... ...... wątek zamknięty Wpłaciłam pieniądze za semestr, który miał się rozpocząć, ale się nie...
~Ika
2

dodano: 17 marca 2012

CHETNI DO POZWU PRZECIWKO SZKOLE!!!!! wątek zamknięty Witam, Poszukuję chętnych kursantów wyżej wymienionej szkoły, którzy...
~aaa
1

dodano: 21 marca 2012

fatalnie wątek zamknięty korzystałam już z wielu szkół językowych i takiego bałaganu to jeszcze nigdy...
~karol
-

dodano: 26 marca 2012

ta szkoła upada !!!!! wątek zamknięty to jakaś masakra !!! człowiek się zapisuje a oni biorą kasę a później...
~Marek
1

... wątek zamknięty wykupiłam drugi semestr nauki. dostalam smsa o tygodniowym opoznieniu.w...
~anka
-

dodano: 19 marca 2012

Znikneli wątek zamknięty MASAKRA, SZKOŁA ZNIKNĘŁA A PIENIĘDZY NIE MOŻNA ODZYSKAĆ
~Joanna
-

dodano: 18 marca 2012

WSTRZYMAJCIE SIĘ Z KUPNEM NOWEGO SEMESTRU/GROUPONA wątek zamknięty W tej chwili zajęcia są wstrzymane do odwołania. Co najmniej jeszcze miesiąc....
~Niezadowolony
-

(...) wątek zamknięty zwinęli się i nie ma z nimi kontaktu, najpierw przeciągali rozpoczęcie kursu...
~jaga
-

oszustwo wątek zamknięty http://forum.gumtree.pl/about8798.html przesuwaja terminy zajec (juz o 1,5...
~jaa
-

(...) wątek zamknięty Wykupiłam dwa semestry w szkole językowej, pierwszy się odbył, po zapłaceniu...
~Agnieszka
-

Super Szkoła - wiecej takich potrzeba ;) wątek zamknięty Nie rozumiem tych opisów, ja chodzę do Maćka na zajęcia z angielskiego. Nie...
~Agata
1

dodano: 23 lutego 2012

Tak,zdecydowanie wątek zamknięty Atmosfera zajęć jest bardzo fajna, relacje kursant-lektor nie są takie...
~Magda
-

dodano: 25 lutego 2012

koszmar wątek zamknięty Koszmarna szkoła. Nic sie nie nauczyłam, zmarnowałam tylko czas, pieniądze i...
~ania
-

dodano: 16 lutego 2012

xcxv - opinia wątek zamknięty Szkoła o niezwykle niskim poziomie ale ciężko jest dobrze uczyć jak samemu...
~xcxv
-

dodano: 10 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry