Przez bardzo długi okres czasu poszukiwałem szkoły masażu. Zapisałem się kiedyś do innej szkoły masażu, z której po kilku zajęciach uciekłem.
Dlatego też dość sceptycznie podszedłem do szkoły Anatomic czytając tyle pozytywnych komentarzy – myśląc sobie że to pewnie kolejny „pic na wodę fotomontaż – kursancie daj kasę i spadaj”. Jednak chęć zdobycia wiedzy była silniejsza - spróbowałem i po pierwszych zajęciach doznałem wielkiego szoku. Prowadząca zajęcia Karolina charyzmatyczna, przyjaźnie nastawiona, w pełni profesjonalna, z tym „czymś”, co powinien mieć każdy nauczyciel, szkoła idealnie wyposażona a do tego grupa niczym z bajki (chyba nie mogłem trafić lepiej). Atmosfera i sposób przekazywania wiedzy sprawiał, że człowiek oczekiwał na kolejne zajęcia chciał więcej i więcej! A co najważniejsze w niewyobrażalnie szybkim tempie przyswajał wiedze.
Dlatego tez postanowiłem ukończyć wszystkie kursy prowadzone przez Anatomic – na kilka z nich niestety będę musiał poczekać.
Jeżeli jesteś osoba, która błądzi i jest zrażona pseudo szkołami masażu a chce się nauczyć i być w tym fachu naprawdę dobrym to zapewniam, że Anatomic jest dla Ciebie!