Widok
Szkoła NUMER 1 w Trójmieście
Właśnie zdałam egzamin Państwowy (teoretyczny i praktyczny) za pierwszym razem. Dlaczego? Ponieważ miałam przyjemność uczyć się w najlepszej szkole do jakiej mogłam trafić - OSK MINI. Pełen profesjonalizm od samego początku. Przed wyborem szkoły prowadziłam rozmowy łącznie z trzeba Ośrodkami i MINI bezapelacyjnie na starcie pobił konkurencję podejściem do klienta, zaangażowaniem i profesjonalizmem. Jak można przeczytać w poniższych komentarzach zajęcia teoretyczne są przekazywane w taki sposób, że mimo ilości materiału, bardzo wiele pozostaje w głowie, a co ważniejsze nie może mieć miejsca sytuacja, że kursant czegoś nie rozumie. Natomiast jeśli chodzi o zajęcia praktyczne- jestem pod ogromnym wrażeniem. Miałam okazję jeździć łącznie z trzema instruktorami i z czystym sumieniem stwierdzam, że w żadnym przypadku się nie zawiodłam, jednak moim instruktorem przez zdecydowaną większość kursu był Michał G. i... chyba wynik egzaminu mówi sam za siebie ;) Kompetentny, cierpliwy, genialnie tłumaczy, aż do skutku, a jazda z Nim to sama przyjemność!! Fantastyczna atmosfera, którą tworzą ludzie z pasją, ciekawa oferta i przede wszystkim skuteczność..Dla mnie zero wad. Polecam każdemu!
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6