Widok

Szkoła Podstawowa nr 1 Morena

Morena Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś ma doswiadczenia związane z SP nr 1 na Morenie. Zastanawiam się czy posłać tam dziecko do zerówki.A moze lepsza jest 2? Będę wdzięczna za wszelkie info. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w 2 jest basen, z 1 dzieci niby mogą bezpłatnie korzystać, ale wiadomo jak to jest ... w 2 jednak są zajęcia
Ja mam jeszcze czas do posłania mojej ale słyszałam że 1 jest ok.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki serdeczne. Skłaniam sie bardziej ku 1. Akurat basen nie jest moim głównym kryterium wyboru szkoły. Ważniejsze są odpowiednio przystosowane sale, no i przyjaźni nauczyciele:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Effcia ja chodziłam do tej szkoły i byłam zadowolona, teraz chodzi mój brat i również nigdy nie było problemów :) Szkoła na dość przyzwoitym poziomie, bardzo dobra kadra i dużo zajęć po za lekcyjnych:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja chodzilam do 2 i też sobie chwale:-)fakycznie basen to nie wszystko ale za moich czasów kadra nauczycielska była super, bylo z nami mega dużo problemow a oni pomimo wszystko zawsze byli z nami:-)miło to sie teraz wspomina.

a wspomnienia wracaja jak ide głosować stara szkoła , stare dobre wspomnienia ,łezka sie w oku kręci:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja koleżanka tam pracuje i ja tez trochę współpracowałam z ta szkolą moja podopieczna sie tam uczyła i bardzo sobie chwale w porównaniu z innymi szkołami podstawowymi choc o 2 nic nie wiem to na pewno jedynkę polecam przyjaźni nauczyciele, wiele zajęć dodatkowych, do niczego nie mogłam sie przyczepić
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja o 1 nie mogę nic powiedzieć ale mój synek idzie od września do zerówki do 2, byliśmy w czwartek na dniu otwartym, wszystko obejrzeliśmy, wypytalismy o wszystko i bardzo nam się podoba, zobaczymy jak w praktyce to wygląda.

i jak było? jak się podobało synkowi? mój ma jeszcze 2 lata ale chyba też zdecyduje się na sp2. Jak wcześnie trzeba się zapisywać?
mój pójdzie do zerówki do 2. Jedynka jest na pewno mniejsza czyli bardziej kameralna w porównaniu z 2. No ale ja w 2 pracuję to nawet o 1 nie myślałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę z czystym sercem polecić 1, 2 nie znam, do jedynki chodzi moje dziecko , teraz będzie w klasie 2, nauczyciele bardzo przyjaźni, szkoła nieduża, bardzo kameralna, dużo dodatkowych zajęć, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, nasze małe żywe sreberko ;) również ;)))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moi dwaj synowie chodzą do tej szkoły.Zadowoleni są.Mam dobry kontakt z nauczycielami a chłopcy nie narzekają.Polecam z czystym sercem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj syn chodzi do 2. Zdecydowanie nie polecam. Wychowawczyni Pani Drzewucka raczej zniechecila go do nauki, bo dzieciak potrzebowal wciaz jej wsparcia, a to jej nie pasowalo za duzo musialaby sie napracowac bidulka. Dyrektor nie slucha sugestii rodzicow. Klasa trudna, stracone 3 lata. Zamierzam przeniesc do 1.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Moj wnuczek chodzi do 1 i jest zadowolony
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A myślałam, że to tylko moje odczucie, że Pani D. raczej niedobrze czuje się w roli nauczyciela :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podawanie tu nazwiska narusza godność osobistą oraz dobre mienie osoby,a w tym przypadku funkcjonariusza publicznego. Można się liczyć z konsekwencjami prawnymi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
a moim zdaniem nauczyciel nie jest funkcjonariuszem publicznym w rozumieniu kodeksu karnego, zaś stwierdzenie faktu i opisanie realnej sytuacji nie może być traktowane jako "naruszanie godności osobistej"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15
Ustawą z dnia 11 kwietnia 2007 r. o zmianie ustawy o systemie oświaty oraz o zmianie niektórych innych ustaw (Dz. U. z 2007 r. nr 80, poz. 542) wprowadzono do Karty Nauczyciela zapis przyznający nauczycielowi status funkcjonariusza publicznego i wynikającej z tego tytułu ochronie. Powyższa zmiana weszła w życie 24 maja 2007 r. Przypomnijmy, art. 63 ust. 1 Karty stanowi, że nauczyciel, podczas lub w związku z pełnieniem obowiązków służbowych, korzysta z ochrony przewidzianej dla funkcjonariuszy publicznych na zasadach określonych w ustawie z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny (Dz. U. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.). Z kolei ust. 2 stwierdza, iż organ prowadzący szkołę i dyrektor szkoły są obowiązani z urzędu występować w obronie nauczyciela, gdy ustalone dla nauczyciela uprawnienia zostaną naruszone
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
A można Pani D. dobrze życzyć? Bo, jeżeli tak, to po prostu życzę większego zadowolenia z wprowadzania dzieci w świat nauki szkolnej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
w przyszlym roku musimy podejsc decyzje gdzie poslac naszego szkraba. i strach wielki. On jest bardzo niesmialy, trudno sie aklimatyzuje.
Ktora szkole polecacie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry