Widok

Szkoła Pozytywna w Kokoszkach czy nr.84 w Kiełpinie Górnym ?

Kiełpinek Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Przeprowadzamy się za tydzień, stoję przed dylematem , którą szkołę wybrać. Będę wdzięczna za wasze opinie. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znajomi chwalą Pozytywną SP - sporo zajęć dodatkowych, sala gimnastyczna i zajęcia na basenie.
W Kiełpinie kiedyś były tylko klasy 1-4, starsze dzieci wożono do śródmieścia całymi klasami... ale może się zmieniło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko nie pozytywne inicjatywy, bałagan, nauczyciele bez karty, przerpacowanie i bez przygotowania do zajęć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam koleżankę, której córka chodzi do Pozytywnej. Dzieciaki 3x w tygodniu lekcje od 12 do 17, chyba coś tu nie halo...

A będzie jeszcze gorzej, bo nie zmienili rejonu wcale, a mają dojść klasy 7 i 8.

Moje chodzą do 85 na jasieniu i tez 3 razy w tygodniu od 12 do 16:15. Dla mnie to tez chore, ale co zrobimy... w pozytywnej ci chwile zmieniają się nauczyciele, nie maja karty nauczyciela i uciekają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowałam się na małą szkołę (SP nr.84), myślę, że dobrze zrobiłam :).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To mała wiejska szkoła, poziom nauczania tragiczny. Współczuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę, że nie masz racji, ale szanuje twoje zdanie. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

rolety rzymskie kto ma? (33 odpowiedzi)

http://img62.imageshack.us/img62/6410/rolt.jpg Uploaded with ImageShack.us może podpowiecie :...

Przedszkole 43 Jantarek Gdynia (3 odpowiedzi)

Witam, drogie mamy czy kogoś pociecha uczęszcza do przedszkola nr 43 "Jantarek ? Jeśli tak to czy...

do góry