Widok

Szkoła beznadziejna

ZSO nr 6 Temat dostępny też na forum:
Budynek szkoły jest w opłakanym stanie,dopiero teraz podjęto pracę remontowe,które miały być wykonane kilka lat temu! Sale również nie są zadbane,sale z projektorem czy tablicą multimedialną można policzyć na palcach jednej ręki. Studio nagraniowe to pic na wodę ponieważ nie działa i nikt z niego nie korzysta. Nauczeciele w większości uczący na siłę,bez entuzjazmu i pasji. Nie polecam ani gimnazjum ani liceum
Moja ocena
poziom nauczania: 2

wyposażenie: 1

zajęcia dodatkowe: 1

bezpieczeństwo: 1

ocena ogólna: 2

1.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Komentarz po ukończeniu szkoły prawie dwa lata... mało aktualna opinia. Z tego co się orientuję dużo zmieniło się na lepsze.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Być możne uczyłeś się w Średniowieczu bo na chwilę obecną szkoła przeszła metamorfozę jest dobrze wyposażona powstała szkoła mistrzostwa sportowego sportów wodnych szkoła nie jest rejonowa klasy do 10 osób dużo nowych nauczycieli w tym roku będzie rozpisany konkurs na elewacje szkoły. Szkoła jako jedyna posiada własną przystań wodna, duży nacisk jest na naukę i tylko zdolne dzieci poradzą sobie z pogodzeniem nauki i sportu zapraszam warto zobaczyć .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Nauka

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

do góry