Widok
Szkoła jak nie szkoła
Jestem absolwentką tej szkoły, i jako była uczennica mam prawo stwierdzić, że Amerykańska szkoła jest, tak samo jak znacznej części moich kolegów i koleżanek, jednym, wspaniałym wspomnieniem. Zostaliśmy wychowani w miłej, ciepłej atmosferze, mieliśmy okazję nauczyć się wielu rzeczy nie tylko przez samo siedzenie w ławkach, lecz i braniu udziału w doświadczeniach, wycieczkach, świętach. Dzięki zdyscyplinowanej metodzie nauczania oraz korzystnym otoczeniu szkoły bezstresowo podeszłam do egzaminów końcowych i dostałam się do wymarzonego gimnazjum. Nie było sytuacji, w której czegoś mi brakowało, nauczono mnie współpracy, kreatywności i bezinteresownej pomocy. Ukończyłam szkołę 3 lata temu, lecz nadal bywam w niej na różnych świętach, czasem przedstawieniach i nigdy nie zdarzyło mi się pomyśleć źle o tej szkole- widzę i oparta na własnym doświadczeniu wiem, że dzieci, które tam uczęszczają wyrosną na kogoś i na pewno odnajdą się w życiu.
Nie mnie jest oceniać czy szkoła jest za droga, ale uważam, że jeśli czyjeś dziecko chodzi do szkoły z chęcią i jest z niej zadowolone, rodzic powinien przymknąć oko na to, co uważa za niekorzystne. Gorąco polecam!
Nie mnie jest oceniać czy szkoła jest za droga, ale uważam, że jeśli czyjeś dziecko chodzi do szkoły z chęcią i jest z niej zadowolone, rodzic powinien przymknąć oko na to, co uważa za niekorzystne. Gorąco polecam!
Moja ocena
poziom nauczania: 6
zajęcia dodatkowe: 5
wyposażenie: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.6
* maksymalna ocena 6