Widok
Szkoła jazdy godna polecenia
Jeśli planujecie robić kurs prawa jazdy - polecam tę szkołę. Ulokowana jest w centrum Gdańska (za kinem Krewetka), jazdy zaczyna się i kończy przy Dworcu Głównym, co stanowi dobry start do tras, na których później zdaje się egzamin. Ale przede wszystkim polecam Pana instruktora Krzysztofa - tym, którzy spokojnie, mądrze i w dobrej atmosferze chcą nauczyć się jeździć (a przy okazji zdać egzamin :) Wyjeździłam w sumie 50 godzin (to rzeczywiście dużo, ale właśnie tylu było mi potrzeba, abym zrozumiała zasady ruchu drogowego w praktyce i nie bała się wsiadać za kółko, a przy okazji - zdała egzamin teoretyczny i praktyczny w PORD-zie za pierwszym razem :) Panu Krzysztofowi można było zadawać wszelkie pytania dotyczące ruchu drogowego i prawidłowości wykonywanych manewrów - a on cierpliwie odpowiadał na wszystkie i ćwiczył te rzeczy, z którymi miałam kłopot. Szczerze informował o ilości (i wadze) popełnianych przeze mnie błędów, ale też potrafił podnieść na duchu! Przy okazji - dziękuję :) Dużym plusem OSK Mini jest to, że organizuje egzaminy wewnętrzne, które pozwalają oswoić się z egzaminacyjnym stresem. Profesjonalnie i sympatycznie - zachęcam!
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 5
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.5
* maksymalna ocena 6