Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super szkółka wątek zamknięty Wysoki poziom nauczania, świetne konie, plus za halę.
~Jana
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 września 2015

Polecamy PSJK! wątek zamknięty Na urodziny od dziewczyny dostałem karnet na 4 lonże. Po ich odbyciu byłem...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2013

super wątek zamknięty przez długi czas nie mogłam znaleźć odpowiedniego dla mnie miejsca i trenera....
~koniara
-

dodano: 17 lipca 2013

:) wątek zamknięty Jeżeli chodzi o nauczanie i koniki jest naprawdę super, jeżdżę u p. Agi od...
~S.
-

dodano: 15 lipca 2013

super!! wątek zamknięty PSJK to najlepsza szkółka na świecie !Można sie wiele nauczyć.Jeżdże tu od 4...
~Ola
-

Najlepsza szkółka! wątek zamknięty Na hipodromie zdecydowanie najlepsza szkołka, konie zadbane, grzeczne. To...
~O.
-

Polecam wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczna i miła obsługa instruktorska,...
~Nansen
-

dodano: 13 lipca 2013

ZDECYDOWANIE TAK!!! wątek zamknięty Profesjonalna Szkoła Jazdy Konnej – tak jak brzmi nazwa, tak wygląda...
~Monia
-

dodano: 12 lipca 2013

Tak, tak, tak! wątek zamknięty To jest moja druga szkola jazdy konnej. Wcześniej byłam w Lipcach. Na...
~Equestrian
-

dodano: 18 czerwca 2013

Polecam ! wątek zamknięty Nigdzie nie nauczycie się tak dobrze jeździć jak właśnie w PSJK. Przemiła...
~K.
-

dodano: 26 kwietnia 2013

Szczerze polecam! wątek zamknięty Zacząłem jeździć konno kilka miesięcy temu. Od razu trafiłem do PSJK i jestem...
~Jorge
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 grudnia 2011

Cena wątek zamknięty 50zł za godzine może odstraszć ale może nie każdego
~Oszczędny
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 31 grudnia 2007

Supcio :) wątek zamknięty Szkółka naprawdę świetna!! Pani Agnieszka świetnie uczy,konie świetne...
~Kara
-

dodano: 22 września 2011

Dorota Bątkowska - opinia wątek zamknięty Moj syn zuplenie przypadkiem trafil pod skrzydla p. Agnieszki i bardzo...
~Dorota Bątkowska
1

dodano: 4 sierpnia 2009

Na 100% TAK wątek zamknięty Byłam tam na jeździe i szczerze polecam tą stajnie:)Jestem zachwycona...
~Patrycja
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2010

;) wątek zamknięty Najlepsza w trójmieście ;D
~OZet.
-

dodano: 27 lipca 2010

polecam:) wątek zamknięty Bardzo dobra szkółka, wysoki poziom nauczania, konie żywe i dobrze...
~Arabeska
-

dodano: 27 maja 2010

PSJK wątek zamknięty Agnieszka Racka jest najlepszym instruktorem jakiego znam. Tłumaczy wszystko...
~Julka
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 maja 2009

Better than rest.. wątek zamknięty Miom zdaniem najlepsze miejsce do nauki jazdy konnej na całym hipodromie...
~Artur...
-

dodano: 1 czerwca 2009

Ocena wątek zamknięty Palić, to pali mnóstwo ludzi więc pani R. z pewnością ma do tego prawo, a to...
~Em.
-

dodano: 27 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
28

24

wątków

do góry