Z decyzją o podjęciu nauki jazdy zwlekałam naprawdę długo. Wydawało mi się, że sobię nie poradzę. Słysząc o wielokrotnych podejściach innych osób do egzaminu, nie oczekiwałam, że pójdzie mi tak sprawnie. Tak, zdałam i to za pierwszym razem. To oczywiście zasługa świetnego nauczyciela-Henryka. Instruktor-siła spokoju. Cierpliwy, wyrozumiały, przy tym wesoły i z poczuciem humoru. Nauka odbywała się w przyjaznej atmosferze, dzięki czemu uczucie stresu było mi praktycznie obce. Heniu sprawił, że uwierzyłam w swoje umiejętności. Wszystko to sprawiło, że nawet nie wiem kiedy "wyjeździłam" swoje 30 godz, zapominając jednocześnie o wszystkich swoich obawach sprzed kursu. W pamięć zapadły liczne cenne i ważne dla kierowcy wskazówki dane przez instruktora. Wiem, że dzięki Niemu jestem świetnie przygotowana do rozpoczęcia swojej przygody z kółkiem. Chciałabym również zwrócić uwagę na atmosferę panującą w samej szkole-zajęcia z panem Karolem czy obsługa administracyjna, naprawdę klasa sama w sobie! Dziękuję, polecam i polecać będę. Jesteście najlepsi!