Widok

Szkoła podstawowa nr 5 czy 80 - Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, corka w przyszlym roku zaczyna szkole, mieszkamy blisko 5 i 80tki, moze poradzicie, ktora lepsza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
80 pracuje na dwie zmiany, 5 na jedną. Dla mnie to zadecydowało. Wybrałam 5 i jestem bardzo zadowolona. Każde dziecko ma szafkę, jeżdżą na basen, jest korekcyjna, sporo dodatkowych zajęć. W klasach projektory. Stolowka z ciepłym obiadem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktos jeszcze? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
80 jest swietna. mam tam syna..w przyszlym roku posylam tam core..to prawda,ze dwie zmiany..ale swietna opinia od wielu lat.szkola kameralna a nie taki moloch jak 5. swietni nauczyciele, duzoa rozmaitych zajec pozalekcyjnych, w szkole ciagle cos sie dzieje....bardzo polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mam dziecko w SP5. Bardzo podoba mi się ta szkoła. Na poziomie 1-3 mieli dobrą wychowawczynię, oddaną dzieciom - p. Koszykowską. Później też było dobrze - b. dobra wychowawczyni p. Łukaszewska, świetna polonistka p. Romanowska, córka lubi też zajęcia z przyrody i muzyki. Dużo konkursów. Szkoła bezpieczna. Bardzo polecam, mimo dużych obaw nie zawiodłam się a byłam o krok od zapisania do SP 80. W ostatnich latach poprawił się wygląd i wyposażenie szkoły.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też mam dziecko w SP 5 - już od 5 lat Nie żałuje decyzji. Bardzo dobra szkołą, wiele się w niej dzieje ciekawego ( konkursy, wydarzenia, wyjścia poza szkolne), dobry poziom nauczania i jest bezpiecznie. A my nie jesteśmy z rejonu i choć trochę czasu zajmuje nam droga do szkoły- naprawdę warto.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zaspa

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

Leszczyńskich (3 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry