Widok
Szkoła warta polecenia
Kurs teoretyczny trwał krótko, był przeprowadzony w jasny i zrozumiały dla wszystkich sposób, pan Mariusz jest bardzo miły i wyrozumiały. Jazdy miałam z Panem Krzysztofem, to naprawdę świetny instruktor, niezwykle cierpliwy, jak trzeba to nawet ochrzani. Udziela naprawdę dobrych wskazówek, by zdać egzamin, podczas jazd wprowadza fajną atmosferę, nie ma miejsca na nerwy i stres. Można z nim swobodnie porozmawiać na każde tematy, dzięki czemu na jazdy przychodziło się z dużą przyjemnością. Podczas jazd miałam także styczność z Panem Tomaszem, również miły i cierpliwy człowiek, udziela trafnych wskazówek. Warto podkreślić również, że jazdy wewnętrzne z Panem Piotrem to ogromny stres, jednak dobra szkoła przed egzaminem w PORDzie. Dziś właśnie podchodziłam do egzaminu praktycznego państwowego i zdałam za pierwszym razem. Bardzo dziękuję Panu Mariuszowi, Tomaszowi a przede wszystkim Krzysztofowi za cierpliwość i zaangażowanie abym się nauczyła wszystkiego tak jak należy. Jeszcze raz gorąco polecam OSK mini! :)
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6