Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Barbara - ocena Chciałam bardzo podziękować za możliwość udziału w szkoleniu. A prowadzącemu...
~Barbara
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 8 października 2025

Multicarlo - ocena Wszystko w porządku
~Multicarlo
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 7 października 2025

Maciek - ocena Kolejne szkolenie w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat. Sporo teorii i...
~Maciek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 30 września 2025

Marek - ocena Jesteśmy zadowoleni ze szkolenia z pierwszej pomocy. Polecamy firmę kvadro.
~Marek
-

dodano: 30 września 2025

Monika - ocena Szkolenia BHP zawsze kojarzą się z przykrym obowiązkiem, ale nie z BHP...
~Monika
1

dodano: 13 czerwca 2025

Fordata - ocena Jeśli myślisz, że szkolenie BHP to tylko nudna opowieść o gaśnicach i zakazie...
~Fordata
1

dodano: 4 lipca 2025

Dominik - ocena obsługa BHP na bardzo wysokim poziomie, od pierwszego kontaktu po wykonanie...
~Dominik
1

dodano: 11 września 2025

Rafał Gajewski - ocena Już podczas pierwszej rozmowy p. Kamil wytłumaczył mi, że potrzebuje innej...
~Rafał Gajewski
1

dodano: 28 września 2025

Anna - ocena Współpraca zaczęła się od audytu podczas, którego firma znalazła kilka...
~Anna
1

dodano: 28 września 2025

Krzysztof - ocena Witam. Polecam wszystkim szkolenie na wózek widłowy w szkole multicarlo ,...
~Krzysztof
-

dodano: 26 września 2025

Mikita Khamianok - ocena Jestem bardzo zadowolonym, dziękuję multicarlo️
~Mikita Khamianok
-

Krzysztof - ocena Szybkie i skuteczne szkolenie. Wszystkie informacje podane jak należy....
~Krzysztof
-

Adrian - ocena Bardzo Polecam !!! Przyjemna atmosfera i profesjonalne podejście do pracy .
~Adrian
-

Ru92ik - ocena Szczerze polecam, fachowe i rzetelne podejście do szkolenia. Dawid świetny...
~Ru92ik
-

Bartek - ocena Profesjonalnie przygotowane do egzaminu ,materiały szkoleniowe kompletne i...
~Bartek
-

Michał - ocena Po raz kolejny jako pracownicy Multikina, mieliśmy okazję wziąć udział w...
~Michał
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 10 września 2025

Zygmunt - ocena Mieliśmy przyjemność uczestniczyć w szkoleniu z pierwszej pomocy prowadzącym...
~Zygmunt
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 4 września 2025

XYZ - ocena Szczerze to nie wiem skąd tak dobre oceny. Szkolenie z pierwszej pomocy...
~XYZ
-

dodano: 30 sierpnia 2025

TOJA - ocena Bradzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenie z pierwszej pomocy Myślałem ,...
~TOJA
-

dodano: 28 sierpnia 2025

TOJA - ocena Duże zaangażowanie prowadzących kursy. Na moją prośbę w ramach szkolenia...
~TOJA
-

dodano: 28 sierpnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
348

322

wątków

do góry