Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Monika - ocena Polecam z całego serca! Firma szkoleniowa wyróżnia się nie tylko ogromną...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 września 2024

Damian - ocena wątek zamknięty Bardzo merytoryczne szkolenie z LinkedIn. Bardzo dobry kontakt z Panią Sandrą...
~Damian
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 20 marca 2024

Igor - ocena wątek zamknięty Zapisanie się na ich kurs był dobrą decyzją. Zajęcia prowadzone przez świetną...
~Igor
-

dodano: 9 stycznia 2024

Kola - opinia wątek zamknięty bardzo profesjonalnie i zarazem miło prowadzone zajęcia, bardzo indywidualne...
~Kola
-

dodano: 7 lipca 2023

Przemek - opinia wątek zamknięty Może nie najtaniej, ale skutecznie
~Przemek
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 7 lutego 2023

drogo i słabo wątek zamknięty jak wyżej - drogo i słabo i drogo
~zs
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 lipca 2019

Maria B - opinia wątek zamknięty Super kurs w atrakcyjnej cenie jakby nie patrzeć na kursy stacjonarne na...
~Maria B
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2019

Jak za dawnych lat wątek zamknięty Prowadzący, chyba nie zauważył, że rok 2003 był już dawno. Drogo, schematy...
~Marek
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 września 2018

Profesjonalizm i wysoka jakość świadczonych usług wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia jakie prowadził Pan Krzysztof. To...
~Maria
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 października 2018

Szkolenie z trenerem Krzysztofem wątek zamknięty Szkolenie okazało się trafem w dziesiątkę. Czynności, które wykonywałem w...
~Piotr K.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 października 2018

Polecam wątek zamknięty Przeszłam kurs CorelDRAW i Adobe Photoshop jako narzędzia DTP, 11 spotkań,...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 września 2018

Excel w przystępnej formie wątek zamknięty Nareszcie szkolenie, po którym czuję, że moja wiedza się wzbogaciła o nowe i...
~Maciej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Polecam wątek zamknięty Nareszcie szkolenie SQL na temat, bez zbędnej teorii, sama praktyka. Pomoc...
~Maciej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Polecam! wątek zamknięty Świetnie prowadzony kurs, dużo zadań praktycznych, trener jasno i ciekawie...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2018

szkolenia dla szkoły wątek zamknięty Korzystamy z oferty firmy LABELPOLAND.COM od kilku lat. Trenerzy przygotowują...
~PZS Reda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 marca 2018

Kiepsko wątek zamknięty Słabe szkolenie, nie polecam. Braki merytoryczne prowadzącego, błędy w...
~Marek
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 maja 2017

Moim zdaniem najlepsze szkolenia w trójmiescie wątek zamknięty Korzystamy ze szkoły Openmind już kolejny raz (szkolenia otwarte jak i...
~Karolina
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 lipca 2016

Szkolenia z SharePoint i wdrożenia wątek zamknięty Temisto Software wspiera naszą firmę od dwóch lat. Odkąd nawiązaliśmy...
~Adam Wojnarowski
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 marca 2017

Senior na komputerze wątek zamknięty Jestem już babcią, ale by rozmawiać przez komputer z córką, która jest w...
~Lucyna
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 grudnia 2009

Uwielbiam Microsoft Excel po tym szkoleniu wątek zamknięty Chciałam podziękować Panu Krzysztofowi za rewelacyjne szkolenie. Informację o...
~Anna Hekselman
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 marca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
91

66

wątków

do góry