Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał - ocena Jedna z niewielu szkół w Trójmieście, która ma do zaoferowania edukację na...
~Michał
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 10 marca 2025

Bolek - ocena Szkoła jest aktualnie w trakcie poważnego remontu i nowa Pani Dyrektor...
~Bolek
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 27 stycznia 2025

Karolina D - ocena Nie ma bardziej bezpiecznego miejsca dla młodego człowieka. Tu nauczy się jak...
~Karolina D
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 9 marca 2025

Agnieszka - ocena Wspaniałe miejsce dla dziecka, profesjonalna kadra, szkoła z wartościami,...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Aleksandra - ocena Pełen profesjonalizm, kompetentni wychowawcy, świetne warunki
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Wojtek - ocena Mówi się że "szkoła to nasz drugi dom" i to właśnie czuć i widać w...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 8 marca 2025

Mary - ocena Świetna szkola. Doskonała jakość ksztalcenia. Bardzo dobra kadra i cudowna...
~Mary
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 3 marca 2025

Michał Sprengel - ocena Wspaniała szkoła z świetnie przygotowaną kadrą. Bardzo dobra atmosfera....
~Michał Sprengel
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 3 marca 2025

Zadowolona - ocena Jestem mamą uczennicy tej szkoły. Jestem bardzo zadowolona ze szkoły....
~Zadowolona
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 24 lutego 2025

Jolanta - opinia Moje dzieci uczęszczały do tego liceum. Szkoła jest bezpieczna, kameralna, a...
~Jolanta
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 17 marca 2023

Katarzyna - ocena Super szkoła, profesjonalne podejście do dzieci, różne świetne zajęcia....
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 10 lutego 2025

szczęśliwy rodzic - ocena Szkoła otrzymała nowego chętnego do pracy dyrektora p. Bartosza Chyś i...
~szczęśliwy rodzic
-

dodano: 5 lutego 2025

Mama M. - ocena Podejście Nauczycieli, osób pracujących w placówce do dzieci bardzo...
~Mama M.
-

dodano: 23 stycznia 2025

Asia - ocena Szkoła angażuje uczniów w ciekawe zajęcia językowe, co sprawia, że nauka...
~Asia
1

dodano: 18 listopada 2024

S.B-R - ocena Szkoła okropna, dzieci w zasadzie nic nie robią, snują się z tylko. Wszystkie...
~S.B-R
-

dodano: 13 stycznia 2025

DjRambos - ocena Super szkoła polecam
~DjRambos
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 11 stycznia 2025

były uczeń KSP - opinia wątek zamknięty Jestem byłym uczniem KSP i mogę szczerze powiedzieć, że ta szkoła to totalne...
~były uczeń KSP
3

dodano: 5 marca 2023

PF - ocena Rodzinna atmosfera. Świetni pedagodzy. Bezpieczeństwo i wysoki poziom....
~PF
-

dodano: 1 stycznia 2025

Paweł - rodzic - ocena Prawdopodobnie najlepsza szkoła podstawowa w Trójmieście! Polecam wszystkim,...
~Paweł - rodzic
-

dodano: 1 stycznia 2025

Paweł - ocena Wspaniałe miejsce! Polecam wszystkim rodzicom którzy wierzą w swoje dzieci
~Paweł
-

dodano: 26 grudnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2530

1628

wątków

do góry