Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Darek - ocena nowy temat Szkoła Nowy Świat daje dziecku przestrzeń do rozwoju w swoim tempie. Nie ma...
~Darek
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 25 września 2025

Michał - ocena nowy temat Cenię tę szkołę za to, że nie patrzy tylko na oceny. Wspierają rozwój...
~Michał
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 22 września 2025

Mama - ocena Ponieważ moja dużo dłuższa opinia zniknęła z Google chciałabym zostawić ją...
~Mama
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 19 września 2025

Rodzic ucznia - ocena Szkoła tworzy bardzo przyjazną i bezpieczną atmosferę dla dzieci. Kadra...
~Rodzic ucznia
-

dodano: 17 września 2025

Jurek - ocena Mała liczba uczniów w klasach, bardzo dobra komunikacja z nauczycielami....
~Jurek
-

dodano: 17 września 2025

Agnieszka - ocena Zdecydowaliśmy się na Nowy Świat po rozczarowaniu inną prywatną szkołą. Tutaj...
~Agnieszka
-

dodano: 15 września 2025

AG - ocena Bardzo Dobre podejście do ucznia przez P Dyrektor widać że jest Bardzo...
~AG
-

dodano: 13 września 2025

Rodzic - ocena Jestem pod wrażeniem. Początek zapowiada się bardzo obiecująco. Po dwóch...
~Rodzic
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 września 2025

Jacek - ocena To szkoła, która stawia na rozwój, a nie tylko testy. Projekty, wycieczki,...
~Jacek
-

dodano: 12 września 2025

San - ocena Moje dziecko chodzi do tej szkoły od pierwszej klasy. Jestem wdzięczna za...
~San
-

dodano: 10 września 2025

Martyna - ocena Świetna szkoła zaangażowani nauczyciele, fajna atmosfera i realne wsparcie...
~Martyna
-

Aga - ocena Nauczyciele z powołania , ciepła atmosfera , kontakt z rodzicem bez zarzutu....
~Aga
-

Aneta - ocena Od kiedy w szkole nastąpiła zmiana Dyrektora, Szkoła zmieniła sie o 360...
~Aneta
-

dodano: 9 września 2025

Andrzej - ocena Szkoła Nowy Świat to świetne miejsce dla dzieci bezpieczne, kameralne i z...
~Andrzej
-

dodano: 8 września 2025

ObywatelX - ocena Jedyna szkola ktora zamyka boisko zeby nikt nie mogl koezystac, a niby...
~ObywatelX
-

dodano: 6 września 2025

JJ - ocena Bardzo cieszę się, że miałem okazję uczyć sie w tej szkole. Małe klasy,...
~JJ
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 września 2025

Dominika - ocena Opinię wystawiam po roku nauki dziecka w szkole (01.09.24-30.06.25)....
~Dominika
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 1 września 2025

Nauczyciele klas 1-3 szkoła podstawowa nr 20 ul.wczasy Dzień dobry proszę o opinie w sprawie nauczycieli klas 1-3 że szkoły...
~anonim
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 21 sierpnia 2025

Kasia - ocena Jako rodzice absolwentki z pełnym przekonaniem polecamy tę szkołę....
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 11 sierpnia 2025

Kasia - ocena Świetna szkoła, dbająca o dzieci, przyjazna
~Kasia
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 27 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2579

1675

wątków

do góry