Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nowaczyk - ocena Szkoła raczej dla osób, które cenią mniejsze społeczności niż duże, anonimowe...
~Nowaczyk
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 5 marca 2026

Tatiana - ocena Kameralna szkoła z rodzinną atmosferą. Dzieci czują się tu bezpiecznie i...
~Tatiana
-

ostatnia odp. 6 dni temu

anonim - ocena bardzo dobra szkoła.....super
~anonim
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

Nemjo - ocena Jesteśmy rodziną z kraju Unii Europejskiej i skontaktowałam się ze szkołą,...
~Nemjo
-

dodano: 4 marca 2026

Agnieszka - ocena Szkolna zerówka w SP49 to dobry start edukacyjny dziecka. Panie są miłe,...
~Agnieszka
-

dodano: 3 marca 2026

bartłomiej j&s - ocena Super szkoła, wspaniali nauczyciele, cudowne podejście do dzieci.
~bartłomiej j&s
-

dodano: 2 marca 2026

piotr - ocena Córka uczęszcza do 2 klasy. Obecna wychowawczyni Pani Regina jak i poprzednia...
~piotr
-

dodano: 2 marca 2026

Jonasz - ocena Odważnie polecam każdemu rodzicowi nasze dziecko czuje się tu ważne, a...
~Jonasz
-

dodano: 27 lutego 2026

Jonasz - ocena Odważnie polecam każdemu rodzicowi nasze dziecko czuje się tu ważne, a...
~Jonasz
-

dodano: 27 lutego 2026

Rodzic - ocena Nie polecam tej. W tej szkole od wielu lat nic się nie zmienia,brak szacunku...
~Rodzic
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 24 lutego 2026

Magda - ocena To moja prywatna opinia po 4 latachw tej szkole. To nie jest szkoła na...
~Magda
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 20 lutego 2026

K - ocena Infrastrukturalnie szkoła jest bardzo dobrze zaprojektowana i dobrze...
~K
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 16 lutego 2026

Dawid - ocena Dzieci lubią tę szkołę bo są gry i zabawy, a nie za dużo nauki - najwięcej z...
~Dawid
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 11 lutego 2026

Psycholog - ocena Jako pracownik szkoły mogę szczerze powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z...
~Psycholog
-

dodano: 11 lutego 2026

- ocena Jestem uczennicą tej szkoły i uważam że dobrze mi się tu uczy.
~anonim
-

dodano: 10 lutego 2026

Anna - ocena Chciałabym podzielić się moja opinią na temat tej szkoły, bo zasługuje ona na...
~Anna
-

dodano: 10 lutego 2026

Patrycja i Igor - ocena Szkoła, w której dziecko naprawdę jest w centrum uwagi. Kameralne klasy,...
~Patrycja i Igor
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 lutego 2026

Mariusz - ocena Jako rodzic jestem bardzo zadowolony z wyboru szkoły Lingwista. Dziecko ma...
~Mariusz
-

dodano: 5 lutego 2026

Joanna - ocena Absolutnie wspaniała szkoła. Wychowuje młodych i zdyscyplinowalnych mężczyzn.
~Joanna
-

dodano: 4 lutego 2026

Paweł - ocena Moje dziecko uczy się tu od pierwszej klasy i widać ogromny nacisk na...
~Paweł
-

dodano: 30 stycznia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2613

1710

wątków

do góry