Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - ocena nowy temat Szkoła jest naprawdę ok, kameralna, z każdego rocznika jest po 2 klasy po 20...
~Anna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 3 czerwca 2025

Agata - ocena nowy temat Nie polecam. Duży moloch na 1000 uczniów. Podejście do uczniów słabe. Jeśli...
~Agata
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 1 czerwca 2025

Katarzyna - ocena Szoła, z którą miałam do czynienia przez rok jest zupełnie nieprzystosowana...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 1 czerwca 2025

Justyna - ocena Zdecydowanie polecam tę szkołę. Dobre przygotowanie do dalszej edukacji,...
~Justyna
-

dodano: 29 maja 2025

Kamila - ocena Jestem mega zadowolona z wyboru tej szkoły dobra organizacja, świetne...
~Kamila
-

dodano: 29 maja 2025

S.B-R - ocena Szkoła okropna, dzieci w zasadzie nic nie robią, snują się z tylko. Wszystkie...
~S.B-R
1

dodano: 13 stycznia 2025

Natalia Kasprzak - ocena Szkoła zadbana, dobrze wyposażona. Personel zaangażowany w swoją pracę,...
~Natalia Kasprzak
-

dodano: 26 maja 2025

Katarzyna - ocena Dzieci nie są tu anonimowe, tylko traktowane indywidualnie. Dużo się dzieje,...
~Katarzyna
-

dodano: 26 maja 2025

Beata - ocena Bardzo zyczliwe zindywidualizowane podejscie do ucznia wysoki poziom nauczania
~Beata
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 22 maja 2025

Monika i Marek Szcześniak - ocena Bardo dobra szkoła. Nasz syn uczęszcza do Gedanensis już siódmy rok ( trzy...
~Monika i Marek Szcześniak
-

dodano: 21 maja 2025

K&L - ocena Nasza przygoda z Gedanensis zaczęła się już w przedszkolu i trwa do dziś...
~K&L
-

Klaudia - ocena Świetna szkoła podstawowa mój synek bardzo dobrze się w niej czuje polecam
~Klaudia
-

Ewelina - ocena Bardzo przyjazna Szkoła, każde dziecko jest zaopiekowane, widać, że...
~Ewelina
-

L - ocena Dzieci zadowolone
~L
-

Maja - ocena Bardzo doceniamy to, że wychowawcy w CET są otwarci na współpracę z...
~Maja
-

dodano: 19 maja 2025

Ja - ocena Super szkoła polecam
~Ja
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 7 lutego 2025

IGOR - ocena Nowoczesne podejście do edukacji emocjonalnej Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem...
~IGOR
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 13 maja 2025

szczęśliwy rodzic - ocena Szkoła otrzymała nowego chętnego do pracy dyrektora p. Bartosza Chyś i...
~szczęśliwy rodzic
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 lutego 2025

A.M - ocena Wykwalifikowana kadra, kameralna szkoła, wspaniałe zajęcia dodatkowe!
~A.M
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 2 kwietnia 2025

Paweł Kunda - ocena Pracuję w szkole Fregata od kilkunastu lat, uczęszcza do niej moich dwóch...
~Paweł Kunda
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 29 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2556

1649

wątków

do góry