Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Julka h - ocena nowy temat Najgorsza szkoła do której chodziłam dobrze że już ją ukończyłam najbardziej...
~Julka h
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 20 października 2025

Sylwia - ocena nowy temat Wspaniała szkoła, kadra nauczycieli najlepsza jaka tylko może się trafić...
~Sylwia
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 27 listopada 2025

Katarzyna - ocena nowy temat Zaangażowana kadra, przyjazna atmosfera, szeroka oferta, dużo inicjatyw.
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 6 lutego 2024

Eliza mama Zosi - ocena Bardzo nam odpowiada kameralny charakter tej szkoły. Nauczyciele znają dzieci...
~Eliza mama Zosi
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 25 listopada 2025

Marta - ocena Dołączyliśmy do szkoły w 2019 roku, w chwili obecnej moje trzecie, najmłodsze...
~Marta
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 20 listopada 2025

Tatazpasja - ocena Zajęcia są prowadzone ciekawie, z nastawieniem na rozumienie, a nie tylko...
~Tatazpasja
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 19 listopada 2025

Mariusz - ocena To szkoła, która porafi wyciągnąć z dziecka jego atuty i pomaga je szlifować...
~Mariusz
-

dodano: 18 listopada 2025

Antek - ocena Fajna szkoła, gdzie dzieci nie są traktowane jak numery, tylko faktycznie się...
~Antek
-

dodano: 18 listopada 2025

RodzicMarcina - ocena To szkoła z misją i to się czuje. Świetna atmosfera, uczniowie zaopiekowani,...
~RodzicMarcina
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 12 listopada 2025

Paulina - ocena Najlepsza szkoła, jaką mogliśmy wybrać dla naszej córki. Kadra bardzo...
~Paulina
-

dodano: 8 listopada 2025

rd - ocena Wnuk mój ukończył tę szkołę i został bardzo dobrze przygotowany do dalszej i...
~rd
-

dodano: 8 listopada 2025

Piotr - ocena Szkoła sprawia wrażenie miejsca, w którym najważniejsze są pieniądze, a nie...
~Piotr
-

dodano: 6 listopada 2025

Sylwia - ocena Nie polecam Amerykańskiej Szkoły Podstawowej w Gdyni. Moje dzieci uczęszczały...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 4 listopada 2025

Paweł - ocena Tragiczna szkoła nauczyciele to jakiś żart nikomu nie polecam odmawiam!!!!
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 21 października 2025

Bartosz - ocena Poziom nauczania jest wysoki ale nie kosztem dzieci! Szkola nowy swiat...
~Bartosz
-

dodano: 15 października 2025

Rodzic pierwszoklasisty 25/26 - ocena Naszą przygodę z Octo zaczęliśmy w tym roku. Od początku czujemy się w szkole...
~Rodzic pierwszoklasisty 25/26
-

dodano: 14 października 2025

anonim - ocena najgorsze co mnie w zyciu spotkalo to ta szkola a jeszcze rok musze w tej...
~anonim
-

dodano: 12 października 2025

Witold - ocena Bardzo dobrze zorganizowana placówka od sekretariatu po zajęcia. Syn czuje...
~Witold
-

dodano: 7 października 2025

D - ocena Szkola ma dziwny system oceniania, nie ma ocen tylko punkty w różnych...
~D
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 1 października 2025

Mm - ocena Świetna i kameralna szkoła z wartościami
~Mm
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 29 września 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2595

1692

wątków

do góry