Widok
Szkoły podstwaowe Suchanino
Którą szkołę bardziej polecacie 42 czy 43 na Suchaninie? Jakie zalety i wady ma każda z nich Waszym zdaniem?
Czy dzieci chodzą na zmiany czy zawsze na rano, jak panuje atmosfera, poziom nauczania, czy Wasze dzieci lubią tam chodzić, jacy nauczyciele, zajęcia dodatkowe? Co sądzicie o klasie o profilu gimnastyka sportowa w SP 42 czy zajęcia sportowe są prowadzone w formie zabawowej czy jest tam prawdziwy wycisk?
Czy dzieci chodzą na zmiany czy zawsze na rano, jak panuje atmosfera, poziom nauczania, czy Wasze dzieci lubią tam chodzić, jacy nauczyciele, zajęcia dodatkowe? Co sądzicie o klasie o profilu gimnastyka sportowa w SP 42 czy zajęcia sportowe są prowadzone w formie zabawowej czy jest tam prawdziwy wycisk?
Mogę tylko napisać o 42. Dzieci chodzą na zmiany ale tylko jeden dzień w tygodniu w jednej klasie córka miała lekcje do 16:30w ciągu 4 lat nauki, więc w większości wypadków lekcje 2 zmiany w młodszych klasach kończą się do 15:30. Jest spora świetlica, kuchnia na miejscu wydająca smaczne i niedrogie posiłki. Nie wiem jak się pracuje w klasach sportowych, mogę dziecko chodzi do zwykłej klasy. My mieliśmy olbrzymie szczęście bo w klasach 1-3 trafiliśmy na młodą i bardzo dobra wychowawczynie, już jej nie ma niestety bo po reformie nie starczyło dla niej etatu. Szkoła molochowata.