Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
izabela - ocena nowy temat Zdecydowanie mogę polecić tę szkołę! Kursy są dobrze przemyślane, a...
~izabela
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

dodano: 17 maja 2025

Klaudia - ocena nowy temat Pani Marta i pani Ania to anioły, dobrze doradzą i poprowadzą w wyborze...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

dodano: 17 maja 2025

Marlena - ocena nowy temat Szkoła z otwartym podejściem do słuchaczy, zapewnia doskonałą kadre...
~Marlena
-

ostatnia odp. 20 godzin temu

dodano: 16 maja 2025

Klaudia - ocena Świetna Szkoła, super Nauczyciele, zajęcia zaplanowane na semestr z góry i...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 15 maja 2025

Magda - ocena Serdecznie polecam. Szkoła godna rekomendacji. Zajęcia na wysokim poziomie, a...
~Magda
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 8 maja 2025

Ola - ocena Jeśli chcecie być dobrze przygotowani do zawodu to ta szkoła Wam w tym...
~Ola
-

dodano: 7 maja 2025

Anna - ocena Świetna szkoła! Profesjonalne podejście, miła atmosfera i ogromna wiedza...
~Anna
-

Martyna - ocena Serdecznie polecam! W szkole panuje życzliwa atmosfera i wysoka jakość...
~Martyna
-

Artur - ocena Bardzo dobra szkoła, która umozliwia polaczenie pracy na etacie z nauką W...
~Artur
-

Zadowolona Uczennica - ocena Dużo zajęć praktycznych, bardzo miła atmosfera, świetna organizacja i super...
~Zadowolona Uczennica
-

dodano: 6 maja 2025

Julia - ocena Jestem absolwentką szkoły kosmetycznej, która ukończyłam w Metamorfozie....
~Julia
-

dodano: 6 maja 2025

Ania - ocena Jestem bardzo zadowolona z zajęć w szkole na kierunku technik sterylizacji...
~Ania
-

dodano: 5 maja 2025

Paulina - ocena W Metamorfozie uczęszczam na kierunek technik usług kosmetycznych. Jestem...
~Paulina
-

Weronika - ocena Najlepsza szkoła policealna w Trójmieście, profesjonalni nauczyciele, ciekawe...
~Weronika
-

Asia - ocena Świetna szkola, bardzo profesjonalne podejście, polecam
~Asia
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 8 marca 2025

Magda - ocena Szkoła zapewnia praktyki zawodowe, które są kluczowe w edukacji. Uczniowie...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 1 listopada 2024

Kacper - ocena Zajęcia odbywają się w dogodnych godzinach, co jest istotne dla pracujących...
~Kacper
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 23 października 2024

Były uczeń flotystyki - ocena Aby opisać jednym słowem powiedziałbym masakra. Od 3 miesięcy, czerwca 2024r....
~Były uczeń flotystyki
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 14 października 2024

Natasza - ocena Szkoła zapewnia równocześnie teoretyczne i praktyczne umiejętności niezbędne...
~Natasza
-

dodano: 8 października 2024

Becik - ocena Nie dajcie nabrać się na zachęty wzięcia udziału w bezpłatnych zajęciach...
~Becik
-

dodano: 27 września 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1052

663

wątków

do góry