Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Antek - ocena nowy temat Super szkoła! Porządna kadra nauczycielska. Polecam każdemu:)
~Antek
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 14 maja 2026

Roksana - ocena nowy temat bardzo polecam:) Kadra bardzo pomocna. na pewno jeszcze tu wrócę.
~Roksana
-

Madziunia - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona. Kursy ciekawe, dużo się dowiaduję, atmosfera bardzo...
~Madziunia
-

Damian - ocena nowy temat Zapisałem się na technika elektroradiologa i już po pierwszym semestrze...
~Damian
-

Ania - ocena nowy temat Super szkoła dla dorosłych! Uczę się na kierunku rejestratorka medyczna i...
~Ania
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 13 maja 2026

Anna - ocena nowy temat Fajna atmosfera, mili nauczyciele.
~Anna
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 12 maja 2026

Lena - ocena nowy temat Polecam praktyczny kierunek Technik masażysta z elementami fizjoterapii :)
~Lena
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Albina - ocena nowy temat Bardzo polecam. Fajna atmosfera, pomocni i dobrze przygotowani nauczyciele....
~Albina
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Zofia - ocena nowy temat Polecam! Szkoła policealna oferuje praktyczne kierunki i dobre przygotowanie...
~Zofia
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Hajduk - ocena nowy temat Bardzo miło wspominam szkołę, dl;atego właśnie do niej wracam. Skończyłam 5...
~Hajduk
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Dorota - ocena nowy temat Po kilku latach pracy w innym zawodzie zdecydowałam się na zmianę i wybrałam...
~Dorota
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 11 maja 2026

Ania - ocena nowy temat W lutym skończyłam naukę na kierunku asystentka stomatologiczna. Przyznam, że...
~Ania
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 11 maja 2026

Mickiewicz - ocena Biuro rekrutacji zasługuje na szczególne uznanie. Wszystkie pytania zostały...
~Mickiewicz
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 7 maja 2026

Micky - ocena Do szkoły trafiłam z polecenia koleżanki i dziś sama mogę ją polecić dalej...
~Micky
-

dodano: 7 maja 2026

Cela - ocena Ładne pracownie, dużo produktów, z których można korzystać i nie trzeba...
~Cela
-

dodano: 6 maja 2026

Pola - ocena Chodziłam do szkoły policealnej TEB Edukacja w Gdańsku i ogólnie mam...
~Pola
1

dodano: 5 maja 2026

Domino - ocena Spoko szkoła i ludzie
~Domino
1

dodano: 28 kwietnia 2026

Oskar - ocena Skończyłem opiekuna medycznego i w szybkim tempie udało mi się dostać pracę w...
~Oskar
1

Alicja Kwaśny - ocena Już w czerwcu będę kończyła naukę i całym sercem polecam! Wykładowcy świetni...
~Alicja Kwaśny
1

Słuchaczka TD - ocena Fajna i nowoczesna szkoła z bardzo dobrze wyposażonymi pracowniami, na...
~Słuchaczka TD
1

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1136

747

wątków

do góry