Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Inna - ocena nowy temat Polecam szkołę rodzenia zajęcia były przemyślane, merytoryczne i prowadzone...
~Inna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 2 maja 2025

Angie - ocena Zafascynowana konferencją Supermama w Gdańsku, pełna nadzieji zapisałam się...
~Angie
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 16 kwietnia 2025

Iza - ocena Szkoła na fundusz-jestem zadowolona. Dobra lokalizacja.
~Iza
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 1 kwietnia 2025

paulina - ocena Polecam szkołę rodzenia. Pani Maria rozwiała wszystkie moje pytania, jest...
~paulina
-

dodano: 17 marca 2025

Ewelina - ocena Polecam z czystym sumieniem!
~Ewelina
-

dodano: 14 marca 2025

Elzbieta - ocena Polecam szkołę rodzenia oraz zajęcia z fitness Duży pomocnych informacji...
~Elzbieta
-

dodano: 11 marca 2025

Kazana Rafała - ocena Ciekawe zajęcia, dużo przydatnej wiedzy, polecam serdecznie.
~Kazana Rafała
-

dodano: 11 marca 2025

Marta - ocena Serdecznie polecam Szkołę Rodzenia Supermama! Świetnie przekazana wiedza,...
~Marta
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 3 marca 2025

Alicja - ocena Polecam Położne ze szkoły rodzenia bardzo duże zaangażowanie bardzo fajnie...
~Alicja
-

dodano: 16 lutego 2025

Ewelina - ocena Jestem bardzo zadowolona z kursu, praktyczna wiedza w prostym wydaniu. Hasła...
~Ewelina
-

dodano: 6 lutego 2025

Roksana - ocena Drodzy przyszli rodzice, jeśli wczytujecie się w rankingi szkół rodzenia,...
~Roksana
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 24 stycznia 2025

Justyna - ocena Zapisałam się do szkoły z polecenia koleżanki i jestem bardzo zadowolona....
~Justyna
-

dodano: 20 stycznia 2025

Olga - ocena Pani Bebara Kiełczykowska. Plusem jest to że Położna przyjeżdża do domu z...
~Olga
-

dodano: 18 stycznia 2025

Ewa - ocena Bardzo polecam szkołę rodzenia 9 miesięcy! Byłam pod wrażeniem zarówno...
~Ewa
-

dodano: 11 stycznia 2025

Malwina - ocena Zajęcia w szkole rodzenia Supermama prowadzone są przez doświadczoną i bardzo...
~Malwina
-

dodano: 9 stycznia 2025

Malwina - ocena Zajęcia prowadzone w sposób profesjonalny i wyczerpujący. Dużo praktycznej...
~Malwina
-

dominika - ocena Wszystko super! Wykfalifikowane położne, sporo przekazanej praktycznej...
~dominika
-

Ola - ocena Bardzo przyjazna i godna polecenia szkoła. Położna Radosława podczas spotkań...
~Ola
-

A i S - ocena Szkoła rodzenia SupermAama to miejsce, gdzie przyszli rodzice zyskują wiedzę...
~A i S
-

Małgorzata - ocena Szkoła Rodzenia Supermama to miejsce, które naprawdę spełnia swoje zadanie w...
~Małgorzata
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2060

1764

wątków

do góry