Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anastazja Klein - ocena nowy temat Obserwuję profil zaufaj położnej od kilku lat i wybrałam tą szkołę z...
~Anastazja Klein
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 28 maja 2025

Kinga - ocena nowy temat Polecam serdecznie, szybka i merytoryczna pomoc, świetny kontakt!
~Kinga
2

dodano: 3 listopada 2024

Ewa - ocena nowy temat Z całego serca polecam CDL! Pani Paulina uratowała moją laktację podczas...
~Ewa
2

dodano: 31 października 2024

Karolina - ocena nowy temat Rzetelnie przekazana wiedza, miła atmosfera. Polecam wszystkim
~Karolina
2

dodano: 29 października 2024

Marta - ocena nowy temat Każdy temat wytłumaczony bardzo dokładnie przez co czuje się lepiej...
~Marta
2

Ewelina - ocena nowy temat Super online kurs. Można przesłuchać lekcje gdziekolwiek jestem. Kurs aktywny...
~Ewelina
2

Ewelina - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z kursu, praktyczna wiedza w prostym wydaniu. Hasła...
~Ewelina
1

dodano: 6 lutego 2025

Małgorzata Bigus - ocena nowy temat Mimo, że jestem z Olsztyna zdecydowalam się na szkołę Zaufaj Położnej. Teraz...
~Małgorzata Bigus
1

dodano: 22 maja 2025

Anna - ocena nowy temat Kopalnia wiedzy i niekończące się pokłady empatii, które są bezcenne dla...
~Anna
1

Alicja - ocena nowy temat Polecam serdecznie Ogrom wiedzy i doświadczenia ️
~Alicja
1

Anna - ocena nowy temat Ogrom wiedzy niezbędny przyszłej mamie, by czuła się pewnie w nowej roli!...
~Anna
1

Klaudia - ocena nowy temat Wykupiłam kurs online, mnóstwo wiedzy, świetnie wytłumaczone! Gorąco polecam
~Klaudia
1

Julia - ocena nowy temat Wszystkim przyszłym mamom bardzo polecam szkołę rodzenia online Zaufaj...
~Julia
1

Ania - ocena nowy temat Ogrom przydatnej wiedzy! Serdecznie polecam
~Ania
1

Monika - ocena nowy temat Genialne materiały przygotowujące do porodu
~Monika
1

Marta - ocena nowy temat Prowadzące zajęcia w szkole rodzenia zaufaj położnej to cudowne...
~Marta
1

dodano: 26 maja 2025

Anna - ocena nowy temat Uczestnictwo w szkole rodzenia było jedną z najlepszych decyzji, jakie...
~Anna
1

dodano: 27 maja 2025

Michał - ocena nowy temat Jako parter uczestniczący w szkole czuję, że naprawdę lepiej mogę pomóc...
~Michał
1

dodano: 27 maja 2025

Karolina - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na zakup szkoły rodzenia...
~Karolina
1

dodano: 2 kwietnia 2024

Asia - ocena nowy temat Szkoła rodzenia Radosne narodziny,położona w dobrym miejscu,super,że jest...
~Asia
-

dodano: 28 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2094

1780

wątków

do góry