Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Laura - ocena nowy temat Razem z mężem jesteśmy bardzo wdzięczni wszystkim paniom położnym za wiedzę...
~Laura
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 18 grudnia 2025

Sandra P. - ocena nowy temat Gorąco polecam! Zajęcia w szkole rodzenia na najwyższym poziomie, bardzo...
~Sandra P.
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

dodano: 18 grudnia 2025

Katarzyna - ocena nowy temat Uczęszczaliśmy na zajęcia stacjonarne. Oprócz konkretnych informacji...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 21 godzin temu

dodano: 17 grudnia 2025

Szymek - ocena nowy temat Super panie położne, dobrze wyposażone miejsce, merytoryka na najwyższym...
~Szymek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 14 grudnia 2025

Karolina Magda-Pranszke - ocena nowy temat Doskonała szkoła rodzenia! Merytorycznie, najnowsza wiedza, wspaniałe panie...
~Karolina Magda-Pranszke
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Joanna - ocena nowy temat Porządny zastrzyk wiedzy. Zajęcia poprowadzone bardzo profesjonalnie,...
~Joanna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Dominika - ocena nowy temat Weekendowy kurs poprowadzony w cudowny, merytoryczny sposób. Przekazana...
~Dominika
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Paulina - ocena nowy temat Brałam z mężem udział w weekendowej szkole rodzenia. Bardzo podoba mi sie...
~Paulina
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Ewa Sarnacka - ocena nowy temat Jesteśmy z Mężem zachwyceni! Dużo wiedzy teoretycznej ale i praktycznej a...
~Ewa Sarnacka
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 13 grudnia 2025

DMF - ocena Serdecznie polecam! Właśnie kończę kurs stacjonarny i jestem bardzo...
~DMF
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 9 grudnia 2025

Ala - ocena Polecam serdecznie przyszłym mamom zajęcia oraz fitness w tej szkole. Pani...
~Ala
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 4 grudnia 2025

Ewelina - ocena Serdecznie polecam! Super przygotowanie przyszłych mam do nowej roli, ogrom...
~Ewelina
-

dodano: 4 grudnia 2025

Roma - ocena Bardzo podobalo mi sie na zajeciach stacjonarnych mam rowniez kursy online...
~Roma
-

dodano: 1 grudnia 2025

Ania - ocena Polecam serdecznie. Szkoła rodzenia Zaufaj Położnej to miejsce, w którym w...
~Ania
-

dodano: 30 listopada 2025

Iza - ocena Pełen profesjonalizm, polecam :)
~Iza
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 26 listopada 2025

Dominika - ocena Polecam szkołę rodzenia "Mama i noworodek" przy ul. Jabłoniowej w Gdańsku. Na...
~Dominika
-

dodano: 25 listopada 2025

S - ocena Polecam to miejsce oraz Panią Marię z całego serca. Pod koniec ciąży miałam...
~S
-

dodano: 22 listopada 2025

Kornelia - ocena Serdecznie polecam Szkołę Rodzenia Mama i Noworodek! Elastyczne godziny...
~Kornelia
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 19 listopada 2025

szymon - ocena Polecam szkołę rodzenia Mama i Noworodek! Zajęcia są prowadzone w bardzo...
~szymon
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 19 listopada 2025

Beti - ocena Szczerze polecam szkołę rodzenia od Zaufaj apołożnej. Dziewczyny są...
~Beti
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 17 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2367

2023

wątków

do góry