Bardzo polecam Szkołę Rodzenia Supermama! ️ Jestem bardzo zadowolona z zajęć i z tego, jak kompleksowo podchodzą do przygotowania przyszłych rodziców. Dużym plusem jest połączenie zajęć online i stacjonarnych dzięki temu można zdobyć zarówno wiedzę teoretyczną, jak i przećwiczyć najważniejsze rzeczy w praktyce.
Bardzo podoba mi się to, że Supermama oferuje znacznie więcej, są dodatkowe zajęcia fitness dla kobiet w ciąży, webinary ze specjalistami, nauka chustonoszenia i inne przydatne zajęcia. Dzięki temu można znaleźć w jednym miejscu naprawdę dużo wartościowych informacji i wsparcia zarówno przed porodem, jak i w przygotowaniu do pierwszych tygodni z maluszkiem.
Na duży plus zasługuje też sama strona internetowa jest bardzo przejrzysta, estetyczna i łatwo znaleźć na niej potrzebne informacje, zapisać się na zajęcia czy sprawdzić dodatkową ofertę.
Zajęcia prowadzone są w miłej i spokojnej atmosferze, a położne są zaangażowane, pomocne i chętnie odpowiadają na pytania. Całość daje poczucie, że naprawdę można dobrze przygotować się do porodu i rodzicielstwa, bez niepotrzebnego stresu.
Cieszę się, że trafiłam właśnie do Supermamy i zdecydowanie polecam ją przyszłym rodzicom! ️