Widok

Szlachetna paczka - chcecie pomóc?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Razem z rodziną postanowilismy wziąć udział w akcji szlachetna paczka. Wybraliśmy juz rodzinę dla ktorej bedziemy robić paczkę w tym roku. I tak sobie pomyślałam, że może któraś z was tez chcialaby wspomóc tą akcję. Razem mogłybyśmy zrobić większą paczkę. Jeśli chciałybyście coś dołożyć to na maila mogę wysłać opis potrzebującej rodziny i ich życzenia co do paczki. Paczkę bedę zawozić 10 grudnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wlasnie nie moge wybrac rodziny, cały czas odswerza mi sie tylko stronka... tez tak miałas?
dobrze chodzi Ci stronka? moze ja cos zle robie? jak Ty wybrałas rodzine?
Troche nie w temacie ale wiecie może jaki jest do nich nr.Moja ciocia chciala się zgłosić ale ja nie znalazłam nikogo z Oruni kto by się tym zajmował.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Stronka mi działala bez większych problemów. Jeden raz nie mogłam przejść dalej, ale po cofnięciu już nie było problemów. Miałam natomiast problem z decyzją o wybraniu rodziny. Tyle jest potrzebujących ludzi, a zasoby nie aż tak duże. Wiele rodzin potrzebuje pralek, odkurzaczy, łóżek a to niestety nie na naszą kieszeń. Mam nadzieje ze może znajdą się firmy itp które wspomogą tą akcje i będą mogły "zainwestować więcej.
Podajcie link do tej stronki
może też spróbuję coś zorganizować
http://www.szlachetnapaczka.pl
to naprawde mile z waszej strony że macie chec pomagac sama wiem jak takie osoby sie ciesza dosłownie ze wszystkiego każda nawet bluzeczka cieszy kazda słodycz dla dziecka poprostu nie da sie tego opisac Wielkie brawa dla was .
ja juz wybrałam rodzine :)
pochwalam bo rok temu też nam pomagaliście ze wszyskim. Ja narazie nie mam możliwości pomocy, ale mam nadzieję że kiedyś się to zmieni.
ja jak mogę to zawsze pomagam, tak trochę z egoizmu bo wierze ,że dobro powraca wiec wrazie w i do mnie ktoś pomocna dloń wyciągnie.
K
A może masz do nich nr napisAŁABYŚ MI NA PRV CHYBA ŻE NIE MOZESZ TO PODAM CI MAILA
Kjopa3, każdy magazyn ma podany nr tel. To pewnie numer lidera paczki, także spróbuj zadzwonić pod jeden z tych nr.

http://www.szlachetnapaczka.pl/wybor-rodziny/action,step2,ids,11.html#position

Wybierz na tej stronie konkretny magazyn i zadzwoń pod podany w opisie nr. Tylko musisz się spieszyć, bo skoro akcja już się zaczęła... Trzymam kciuki, daj znać, czy się udało;).
w tym roku tez bedzie sie drukowac kod rodziny i naklejac na paczki? jakos nigdzie tego nie moge doczytac...
Nikita987, pewnie tak, ale te kody to był ostatni krok w paczce, więc pewnie się jeszcze pojawią:).
pewnie masz racje :)
Dzięki Wercia05
Z tego co wiem to do 10.12 grudnia można się zgłaszać.Moja ciocia mówiła,że to z parafi w Oliwie.Dostała numer od sąsiadki u której byli kilka dni temu ale koleś który odbiera mówi że nic nie wie.Czy specjalnie zły nr czy co to nie wiem.
ja też już wybrała rodzinę:)
w zeszłym roku było nas tu wiele organizujących paczkę, mam nadzieję, że i w tym roku też tak będzie:)
naprawdę warto ja w ubiegłym roku jak dostałam relację z otwarcia mojej paczki to sie popłakałam ze wzruszenia
problemów ze strona nie miałam a o kodach faktycznie zapomniałam, mam nadzieję że w ostatnim kroku będą

Tak jak zeszyłm roku mogę komuś kto organizuje paczkę dla większej rodziny z dziećmi dorzucić kilka zabawek i mam piankowe ozdoby z Kubusiem Puchatkiem, wiec jak ktoś z Was robi paczkę dla rodziny której sie to przyda to proszę o wiadomość na priv\

ja wybrałam osobę samotną, gdyż nikt się do mnie nie przyłaczył, robie ją sama z siostrą tylko a chcę zrobic dużą paczkę wiec wybrałyśmy jedną osobę do obdarowania
Tak jak pisalam, wybralam mamę samotnie wychowującą 2 synków. Bardzo chętnie wezmę dla nich zabawki, bo chociaz na liście były raczej produkty pierwszej potrzeby, to dzieci napewno sie ucieszą.
a w jakim są wieku?
mogłabyś mi na priv wysłać potrzeby tej rodziny?
do góry