Widok
Szlachetna paczka - chcecie pomóc?
Razem z rodziną postanowilismy wziąć udział w akcji szlachetna paczka. Wybraliśmy juz rodzinę dla ktorej bedziemy robić paczkę w tym roku. I tak sobie pomyślałam, że może któraś z was tez chcialaby wspomóc tą akcję. Razem mogłybyśmy zrobić większą paczkę. Jeśli chciałybyście coś dołożyć to na maila mogę wysłać opis potrzebującej rodziny i ich życzenia co do paczki. Paczkę bedę zawozić 10 grudnia.
Stronka mi działala bez większych problemów. Jeden raz nie mogłam przejść dalej, ale po cofnięciu już nie było problemów. Miałam natomiast problem z decyzją o wybraniu rodziny. Tyle jest potrzebujących ludzi, a zasoby nie aż tak duże. Wiele rodzin potrzebuje pralek, odkurzaczy, łóżek a to niestety nie na naszą kieszeń. Mam nadzieje ze może znajdą się firmy itp które wspomogą tą akcje i będą mogły "zainwestować więcej.
Kjopa3, każdy magazyn ma podany nr tel. To pewnie numer lidera paczki, także spróbuj zadzwonić pod jeden z tych nr.
http://www.szlachetnapaczka.pl/wybor-rodziny/action,step2,ids,11.html#position
Wybierz na tej stronie konkretny magazyn i zadzwoń pod podany w opisie nr. Tylko musisz się spieszyć, bo skoro akcja już się zaczęła... Trzymam kciuki, daj znać, czy się udało;).
http://www.szlachetnapaczka.pl/wybor-rodziny/action,step2,ids,11.html#position
Wybierz na tej stronie konkretny magazyn i zadzwoń pod podany w opisie nr. Tylko musisz się spieszyć, bo skoro akcja już się zaczęła... Trzymam kciuki, daj znać, czy się udało;).
Dzięki Wercia05
Z tego co wiem to do 10.12 grudnia można się zgłaszać.Moja ciocia mówiła,że to z parafi w Oliwie.Dostała numer od sąsiadki u której byli kilka dni temu ale koleś który odbiera mówi że nic nie wie.Czy specjalnie zły nr czy co to nie wiem.
Z tego co wiem to do 10.12 grudnia można się zgłaszać.Moja ciocia mówiła,że to z parafi w Oliwie.Dostała numer od sąsiadki u której byli kilka dni temu ale koleś który odbiera mówi że nic nie wie.Czy specjalnie zły nr czy co to nie wiem.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
ja też już wybrała rodzinę:)
w zeszłym roku było nas tu wiele organizujących paczkę, mam nadzieję, że i w tym roku też tak będzie:)
naprawdę warto ja w ubiegłym roku jak dostałam relację z otwarcia mojej paczki to sie popłakałam ze wzruszenia
problemów ze strona nie miałam a o kodach faktycznie zapomniałam, mam nadzieję że w ostatnim kroku będą
Tak jak zeszyłm roku mogę komuś kto organizuje paczkę dla większej rodziny z dziećmi dorzucić kilka zabawek i mam piankowe ozdoby z Kubusiem Puchatkiem, wiec jak ktoś z Was robi paczkę dla rodziny której sie to przyda to proszę o wiadomość na priv\
ja wybrałam osobę samotną, gdyż nikt się do mnie nie przyłaczył, robie ją sama z siostrą tylko a chcę zrobic dużą paczkę wiec wybrałyśmy jedną osobę do obdarowania
w zeszłym roku było nas tu wiele organizujących paczkę, mam nadzieję, że i w tym roku też tak będzie:)
naprawdę warto ja w ubiegłym roku jak dostałam relację z otwarcia mojej paczki to sie popłakałam ze wzruszenia
problemów ze strona nie miałam a o kodach faktycznie zapomniałam, mam nadzieję że w ostatnim kroku będą
Tak jak zeszyłm roku mogę komuś kto organizuje paczkę dla większej rodziny z dziećmi dorzucić kilka zabawek i mam piankowe ozdoby z Kubusiem Puchatkiem, wiec jak ktoś z Was robi paczkę dla rodziny której sie to przyda to proszę o wiadomość na priv\
ja wybrałam osobę samotną, gdyż nikt się do mnie nie przyłaczył, robie ją sama z siostrą tylko a chcę zrobic dużą paczkę wiec wybrałyśmy jedną osobę do obdarowania