Widok

Szpital na Zaspie czy Wojewódzki ???

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam wielki dylemat odnośnie wyboru szpitala do urodzenia swojego pierwszego upragnionego dziecka - sam poród mnie przeraża i dlatego chciałabym jak najbardziej świadomie podjąć decyzję gdzie rodzić??.
Biorę pod uwagę dwa szpitale: Wojewódzki i Zaspa - proszę o opinię na temat tych szpitali
jak to wszytko wyglada od strony pacjenta
- zabiegi standardowe przy przyjęciu do porodu itd.
- co trzeba zabrac ze sobą
- jak wygląda porodówka - sale jednoosobowe czy zbiorowe ?
- wizyty mężów po porodzie??
Za każdą informację bardzo dziękuję
Pozdr,

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam goraco Szpital Wojewodzki. Z zabiegow standardowych przy porodzie jest np golenie i lewatywa, ja do szpitala zabralam dla siebie kosmetyki, podklady, majtki jednorazowe a dla maluszka ciuszki, pieluchy i kosmetyki ktore mi sie kompletnie nie przydaly. To moje pierwsze dziecko i tez bardzo balam sie porodu ale naprawde nie jest tak strasznie jakby sie moglo wydawac. Jesli maz jest pzry porodzie to oczywiscie widzi jak dziecko jest myte, osuszane itd, a jesli chodzi o odwiedziny juz po porodzie to malzonek widzi dziecko zza szyby tzn zostawiasz dziecko i idziesz do meza, po czym oboje mozecie popatrzec na maluszka zza szyby. Pozdrawiam.
sale porodowe sa pojedyncze i jest tez jedna sala do porodu w wodzie.

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry