Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr - ocena nowy temat Dr Wysocki i oddział chirurgii to wspaniałe miejsce, cudowna atmosfera i na...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 10 grudnia 2025

mama Tomka - ocena nowy temat Fantastyczny Zespół, złożony ze Specjalistów mających niesamowite podejście...
~mama Tomka
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 10 grudnia 2025

Greg - ocena nowy temat Wczoraj 5 grudnia ok. godz. 18, moja córka lat 18 miała nieprzyjemność wizyty...
~Greg
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 6 grudnia 2025

Andrzej Kania - ocena nowy temat Wczoraj 4.12.2025 r, niestety, zmuszony byłem udać się na SOR Szpitala przy...
~Andrzej Kania
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 5 grudnia 2025

Joanna - ocena Oddział neurologii. Przecudna , miła obsługa . Panie pielęgniarki pełne...
~Joanna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 2 grudnia 2025

Adriana T - ocena Bylam na oddziale patologi ciaży i moge napisac z czystym sumieniem ze...
~Adriana T
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 listopada 2025

Leon - ocena Podziękowania dla lekarza Pawła Rybaka za pełen profesjonalizm, troskę,...
~Leon
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 27 listopada 2025

Najbliższa rodzina obecnego pacjenta - ocena Lekarze i pielęgniarki na oddziale udarowym a następnie na oddziale...
~Najbliższa rodzina obecnego pacj
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 25 listopada 2025

Tomek B - ocena Ten szpital, to najlepsze co może się pacjentowi ortopedycznego przydarzyć....
~Tomek B
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 17 listopada 2025

Małgorzata - ocena Bardzo dziękujemy oddziałowi neurologii za wspaniałą opiekę nad naszym tatą,...
~Małgorzata
-

dodano: 16 listopada 2025

Anonim - ocena 1 gwiazdka bo nie można dać -1000. Nie mam z tym centrum klinicznym żadnych...
~Anonim
-

dodano: 15 listopada 2025

Hania - ocena trafiłam z trójka synów do tutejszego szpitala z wypadku samochodowego w...
~Hania
-

dodano: 14 listopada 2025

Maria Wyganowska - ocena Miałam operowaną stopę (haluks), w szpitalu przebywałam krótko (3 dni)....
~Maria Wyganowska
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 3 listopada 2025

Adam - ocena Polecam super personel lekarze Paweł Rybak a opieka jak w Hotelu ***** polecam
~Adam
-

dodano: 30 października 2025

Wieslaw - ocena Byłem na Zabiegu na oddziale Urologia.Szpital Zaspa oceniam swój pobyt w...
~Wieslaw
-

dodano: 20 października 2025

Ola - ocena Nie ma się czego bać, naprawdę. Zarówno pan doktor jak i panie pielęgniarki...
~Ola
-

dodano: 17 października 2025

Miroslaw Kucharski - ocena Mam tą ogromnom przyjemnosc ocenic szpital MSWiA w Gdansku ul Kartuzka jestem...
~Miroslaw Kucharski
-

dodano: 15 października 2025

Ewa - ocena Chirurgia dziecięca to nieustanne wyzwania dla wspaniałych i niestrudzonych...
~Ewa
-

dodano: 13 października 2025

Kasia - ocena Nie polecam pacjentom trafić na oddział chirurgii dziecięcej. Personel uczący...
~Kasia
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 8 października 2025

Monika - ocena Mialam badanie kolonoskopii przeprowadzone przez dr Cezarego Adamiec oraz...
~Monika
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 8 października 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2840

2043

wątków

do góry