Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mirek - ocena nowy temat Świetna obsługa, na każdym kroku dba się o pacjenta. Personel wszystko...
~Mirek
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 17 lipca 2025

Barbara - ocena szpital Otomińska wspaniałe Panie w rejestracji, przychylne i pomocne...
~Barbara
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 21 czerwca 2025

malgocha.wasiutynska@gmail.com - ocena Personel na SOR tragedia . Do szpitala trafiłam z bólami brzucha nudnościami,...
~malgocha.wasiutynska@gmail.com
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 12 kwietnia 2025

Edward - ocena Chciałbym serdecznie podziękować całemu zespołowi chirurgi naczyniowej za...
~Edward
-

dodano: 9 czerwca 2025

Bea-M - ocena Zrobilam poprzednio wpis,ale nie zaznaczylam oceny. Napewno nie 1 tylko 0. Po...
~Bea-M
-

dodano: 5 czerwca 2025

Lukasz - ocena Jestem na oddziale wewnętrznym. Śniadanie 3 kawałki chleba trochę masła 2...
~Lukasz
1

dodano: 6 kwietnia 2025

Dariusz Lis - ocena Witam, trafiłem na oddział kardiologii prosto z sali zabiegowej po uprzednim...
~Dariusz Lis
-

dodano: 30 maja 2025

Anna Jankowska - ocena Nie ma słów które mogłyby wyrazić tego jak cudowni specjaliści pracują na tym...
~Anna Jankowska
-

dodano: 26 maja 2025

Katarzyna Szakajło - ocena Jesteśmy bardzo wdzięczni dr Bożenie Kujawskiej-Kapiszka z Oddziału...
~Katarzyna Szakajło
-

dodano: 23 maja 2025

irena.sawicka@onet.pl - ocena Bardzo dobry szpital. Chciałam osobiście podziękować pani Renacie...
~irena.sawicka@onet.pl
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 17 maja 2025

Tina Wojciechowska - ocena Miałam jednodniowy zabieg, bez zastrzeżeń. Personel miły, pomocny i uprzejmy,...
~Tina Wojciechowska
-

dodano: 9 maja 2025

Sylwia - ocena SOR,6 maja2025r. Dziękuję za pomoc, opiekę oraz szczególnie Panu Dr...
~Sylwia
-

dodano: 8 maja 2025

Justyna - ocena Pełen profesjonalizm. Bardzo dobrą opieką medyczną i pielęgniarska. Pacjent...
~Justyna
-

dodano: 2 maja 2025

Mieczysław - ocena Szybko, sprawnie i przedewszystki profesjonalne.
~Mieczysław
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 14 kwietnia 2025

Ed - ocena Miałem zabieg kolonoskopii przeprowadzony bez znieczulenia i byłem...
~Ed
-

dodano: 11 kwietnia 2025

Maria - ocena Bardzo doświadczeni lekarze,sympatyczni a to bardzo ważne,dla mnie to wielka...
~Maria
-

dodano: 4 kwietnia 2025

Seniorka - ocena Dziś zostałam odesłana na zewnątrz nie wiem dlaczego bo byłam już kiedyś...
~Seniorka
-

dodano: 31 marca 2025

Cezary Górka - ocena Chciałbym bardzo podziękować szpitalowi a szczególnie oddziałowi neurologii i...
~Cezary Górka
-

Cezary Górka - ocena Chciałbym bardzo podziękować szpitalowi a szczególnie oddziałowi neurologii i...
~Cezary Górka
-

Jagna - ocena Trafiłam z córką późnym wieczorem na SOR. Bardzo szybko przeszła selekcję....
~Jagna
-

dodano: 30 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2794

1998

wątków

do góry