Szpitalny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Andrii - opinia Byłem z moją dziewczyną, która obawiała się ugryzienia przez kleszcza....
~Andrii
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 13 maja 2023

Agnieszka - opinia Szok ! Nie mogłam uwierzyć w to ze w takim miejscu tak traktują ludzi które...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 maja 2023

*"', - opinia Brak słów na brak kultury ratowników. Długo by mówić, mam nadzieję, że nigdy...
~*"',
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 24 kwietnia 2023

Michał - opinia Serdeczne podziękowania dla lekarzy i ratowników za kontakt, za życzliwość,...
~Michał
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 16 marca 2023

Grażyna - opinia Serdecznie dziękuję całemu personelowi medycznemu za opiekę. Chcę nadmienić,...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 27 stycznia 2023

Tomasz - opinia Gościłem na SOR wielokrotnie. Bywa na nich różnie. Natomiast tak opieszałego,...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 21 sierpnia 2022

Joanna - opinia Bardzo dziękuje P. Jakubowi i Danielowi z SOR'u za okazaną empatię oraz...
~Joanna
-

dodano: 18 sierpnia 2022

Beznadzieja ! - opinia Niebywała ignorancja - na samym SOR jak i opieka po. Przerażające że tak...
~Beznadzieja !
-

dodano: 8 sierpnia 2022

Mąż zmarłej na SOR żony - opinia Brak opinii pozytywnych a szczególnie negatywnych nie świadczy o poprawie...
~Mąż zmarłej na SOR żony
1

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 2 lipca 2022

Jacek - opinia W zeszłym tygodniu z dzieckiem z temperatura 38,5 9 godzin czekania, wczoraj...
~Jacek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 marca 2022

Tomasz - opinia Tragedia !!! przez 5 godzin organizują odwóz 90 letniego pacjenta do domu. Po...
~Tomasz
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 listopada 2021

Atina - opinia To jest prawdopodobnie najlepszy sor w Trójmieście, cudowne uzdrowienia są...
~Atina
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 października 2021

Waldi - opinia Większego dziadowstwa nie widziałem!!! Jak można prowadzić odział ratunkowy w...
~Waldi
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 sierpnia 2021

Dorota - opinia Nowy sor w Gdyni, nic nie zmienia,to tylko nowy budynek,mnóstwo ludzi...
~Dorota
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lipca 2021

Ewa - opinia Dramat to mało powiedziane!Dodzwonić się na SOR w sprawie pacjenta jest w...
~Ewa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 lipca 2021

skm155@wp.pl - opinia Tam się jedzie umierać, nie ratować. 22 godziny w pozycji siedzącej. Tyle...
~skm155@wp.pl
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 czerwca 2021

Aga - opinia wątek zamknięty To nie szpital to umierania. Wypisują pacjenta do domu po czym na drugi dzień...
~Aga
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 18 grudnia 2020

wiola - opinia wątek zamknięty beznadzieja, omijajcie jak możecie dużym łukiem, strasznie długi czas...
~wiola
-

dodano: 7 grudnia 2020

Ted - opinia wątek zamknięty Pogotowie Ratunkowe zabrało mnie w trybie pilnym na SOR w gdyńskim szpitalu ....
~Ted
1

dodano: 1 marca 2020

Zgroza wątek zamknięty Zostałam przyjęta na SOR ze skier. od lek. I kontaktu z temperaturą, bólem...
~Kasia
1

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 22 października 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry