Widok
Sztuka ślubna ...
Tak. Właśnie tak jak napisałam. SZTUKA. To jest to co co możemy znaleźć w tej pracowni florystycznej. Jest mi niezmiernie miło i strasznie się cieszę, że mogłam na te dwie cudowne kobiety natrafić i je poznać w trakcie swojej organizacji ślubnej; kreatywne, profesjonalne, ambitne, serdeczne.
Z tych wszystkich cech wyszła wyżej wspomniana już sztuka :)
Mianowicie ...
Lawendowe spełnienie :) w postaci najpiękniejszego n a świecie bukietu ślubnego z samej lawendy, bransoletki dla mamy z lawendy, butonierek dla moich mężczyzn z lawendy oraz ozdób do włosów ;)
a do tego wszystkiego ... zapach lawendy, który unosił w kościele, sali ... było tak jak miało być ;) rustykalnie :)
Drogim Paniom raz jeszcze bardzo dziękuje- mam nadzieję, że nie długo zjawię się ze zdjęciami, a wszystkim którzy poszukują pracowni florystycznej na różne wymagające mniej lub bardziej okazje - ZDECYDOWANIE POLECAM :)
Z tych wszystkich cech wyszła wyżej wspomniana już sztuka :)
Mianowicie ...
Lawendowe spełnienie :) w postaci najpiękniejszego n a świecie bukietu ślubnego z samej lawendy, bransoletki dla mamy z lawendy, butonierek dla moich mężczyzn z lawendy oraz ozdób do włosów ;)
a do tego wszystkiego ... zapach lawendy, który unosił w kościele, sali ... było tak jak miało być ;) rustykalnie :)
Drogim Paniom raz jeszcze bardzo dziękuje- mam nadzieję, że nie długo zjawię się ze zdjęciami, a wszystkim którzy poszukują pracowni florystycznej na różne wymagające mniej lub bardziej okazje - ZDECYDOWANIE POLECAM :)
Moja ocena
obsługa: 6
asortyment: 6
kreatywność: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6