Widok

Szukam FRYZJERKI z Gdyni ;)

Witam wszystkie Pani ;) Szuka dobrej fryzjerki/fryzjera i niedrogiej, z wolnym terminem na piątek hehe ;p

Kogo polecacie i jaki salon ? najlepiej z nr telefonu ;)

chciałabym ściąć lekko włoski i wymodelować fajne, lekkie loki jak z czerwonego dywanu, tak do 50 zł myśle ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do 50 zł z modelowaniem...? ale krótkie włosy?

jaka dzielnica Cię interesuje? będzie łatwiej doradzić.
Dołączam się :)
Tylko ja bym chciała mieć stałą fryzjerkę, która kładła by mi farbę.
Włosy mam do łopatek, średniej grubości. Czy kwota 50zł za samo położenie jest optymalna? (potem jadę/idę do domu zmywać farbę).
Dzielnia: Witomino :)
Matko ludzie czy wy z choinek się pourywalyscie. ?Dobrze i tanio to można zrobić w agencji towarzyskiej. Masakra jakaś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak, chciała bym dobrze i tanio, bo uważam, że 100 zł za samo położenie farby, którą sama kupiłam i sama zmyję to gruba przesada.

A w agencji towarzyskiej tanio i dobrze to można w ryj zarobić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
masakra to salony fryzjerskie które życzą sobie za strzyzenie i ułożenie włosów100zł z hakiem! z farbą? 200zł. conajmniej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
POLECAM!

Salon fryzjerski "Iza" Gdynia Witomino, ul. Poprzeczna 17, tel. 58 624 51 59, czynny: pn-pt 8-20, sob. 8-15.

Byłam na farbowanie z własną farbą - cena 45 zł i na pewno będę tam wracać. Naprawdę fajne Panie fryzjerki :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

do góry