Widok
Po pierwsze wyłącz Caps Look bo to nieuprzejmie pisać wielkimi literami.
Po drugie głupkiem a nie glupkiem.
Po trzecie nikogo tak nie nazywałem a i sam się głupkiem nie czuję.
A po czwarte autorka tego wątku pewnie żyje (taką przynajmniej mam nadzieję) ale po roku nie koniecznie tu jeszcze zagląda. I to jest właśnie sedno mojej poprzedniej wypowiedzi.
Podsumowując byłoby miło gdybyś pomyślał zanim coś napiszesz.
Po drugie głupkiem a nie glupkiem.
Po trzecie nikogo tak nie nazywałem a i sam się głupkiem nie czuję.
A po czwarte autorka tego wątku pewnie żyje (taką przynajmniej mam nadzieję) ale po roku nie koniecznie tu jeszcze zagląda. I to jest właśnie sedno mojej poprzedniej wypowiedzi.
Podsumowując byłoby miło gdybyś pomyślał zanim coś napiszesz.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Raczej typ marzyciela, pełen nadziei. Popatrz jak ona się opisała:
"Atrakcyjna studentka, komunikatywna, wesoła, orwarta, optymistyczna"
Do tego w temacie "ja 23 lata".
A jak dobrze rozumiem tytuł, to ona mu za to jeszcze zapłaci!
On napisał że 33 to on już tylko wnętrzem;) Tak zazwyczaj piszą tacy co mają +1 do +3 z przodu.
Na jej ogłoszenie to skusiłoby się pewnie z 90% mężczyzn, gdyby nie rozsądek. Dobrze to zobrazuje taki cytat z Pratchetta:
" Czy dobrze zrozumiałem? Zarabiał pan na życie, łamiąc prawo?
(...)
Zwykle wykorzystywałem chciwość innych, panie Slant. Myślę, że był w tym również element edukacyjny.
Edukacyjny?
Tak. Wiele osób się nauczyło, że nikt nie sprzedaje pierścionka z brylantem za dziesiątą część jego wartości. "
Jak na mój cyniczny umysł, ona szuka zdjęć a nie faceta;) Komu je później odsprzeda, na jakim portalu będą, i jakimi ciekawymi preferencjami seksualnymi zostaną podpisane, to już wielka niewiadoma:D
"Atrakcyjna studentka, komunikatywna, wesoła, orwarta, optymistyczna"
Do tego w temacie "ja 23 lata".
A jak dobrze rozumiem tytuł, to ona mu za to jeszcze zapłaci!
On napisał że 33 to on już tylko wnętrzem;) Tak zazwyczaj piszą tacy co mają +1 do +3 z przodu.
Na jej ogłoszenie to skusiłoby się pewnie z 90% mężczyzn, gdyby nie rozsądek. Dobrze to zobrazuje taki cytat z Pratchetta:
" Czy dobrze zrozumiałem? Zarabiał pan na życie, łamiąc prawo?
(...)
Zwykle wykorzystywałem chciwość innych, panie Slant. Myślę, że był w tym również element edukacyjny.
Edukacyjny?
Tak. Wiele osób się nauczyło, że nikt nie sprzedaje pierścionka z brylantem za dziesiątą część jego wartości. "
Jak na mój cyniczny umysł, ona szuka zdjęć a nie faceta;) Komu je później odsprzeda, na jakim portalu będą, i jakimi ciekawymi preferencjami seksualnymi zostaną podpisane, to już wielka niewiadoma:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
tzw szon ;))) lub fake