Widok
Szukam bardzo dobrego lekarza psychiatry na NFZ .
Bardzo prosze o polecenie mi bardzo dobrego lekarza psychiatry specjalizujacego sie w leczeniu psychoz ( m. in. schizofrenii ) oraz depresji , przyjmujacego na ubezpieczenie ( w ramach NFZ ) . Chodzi mi o lekarza przyjmujacego na terenie Gdanska . Bardzo , bardzo prosze o zyczliwe wskazanie mi odpowiedniego lekarza . Pomoc lekarska potrzebna jest bardzo pilnie !
Bardzo dobry a jednocześnie przyjmujący na NFZ - to się raczej wyklucza. Szczególnie, jeśli lekarz potrzebny jest pilnie.
Jedyną opcją, jeśli nie stać cię na leczenie prywatne a zależy na czasie (z pewną nadzieją na jakość, choć bez pewności) jest oddział na Sreberku. Ale żeby tam się dostać, pacjent musiałby zostać skierowany na cito, przez np. ratowników - czyli musiałby być w stanie zagrażającym życiu własnemu lub innych. A nawet i to, w dobie "straszliwej zarazy", nie jest pewne.
Jedyną opcją, jeśli nie stać cię na leczenie prywatne a zależy na czasie (z pewną nadzieją na jakość, choć bez pewności) jest oddział na Sreberku. Ale żeby tam się dostać, pacjent musiałby zostać skierowany na cito, przez np. ratowników - czyli musiałby być w stanie zagrażającym życiu własnemu lub innych. A nawet i to, w dobie "straszliwej zarazy", nie jest pewne.
Potwierdzam wypowiedź Anonima. Jeśli jest coś pilnego to nie można czekać aż się samo wyleczy. Trzeba wołać ratowników. Zabiorą do karetki w kaftanie (niestety to standardowa procedura) i zawiozą na Srebrzysko do szpitala.
Ja kiedyś ze swoim facetem czekałam aż mu "przejdzie". Zdecydowanie nie polecam takiego czekania. Teraz nie zrobiłabym już takiego błędu.
Ja kiedyś ze swoim facetem czekałam aż mu "przejdzie". Zdecydowanie nie polecam takiego czekania. Teraz nie zrobiłabym już takiego błędu.