Widok

Szukam bramkarza do amatorskiej ligi Red Box (piłka nożna)

Witam,

szukam bramkarza do amatorskiej ligi Red Box na sztucznej nawierzchni, boiska Lechii i AWF. Jednego już mamy, ale nie jest w pełni dyspozycyjny, a meczy na wiosnę jest 13. Cały zespół partycypuje w kosztach. Gra się 5 + bramkarz i zmiany lotne.

Dodatkowo jestem bliski załatwienia Orlika na którym raz w tygodniu będziemy sobie grać sparingi, czy między grupą znajomych, oczywiście za darmo.

Szczegóły tutaj lub pod numerem telefonu 604 239 651.

pozdrawiam,
Piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Orliku będziemy grali w poniedziałki w godz. 20.00 - 21.30 na Suchaninie.
podbijam temat i zapraszam na stronkę http://www.getafe.futbolowo.pl
Być może też będziemy szukali zawodnika z pola, ale to zależy od tego, czy ktoś z obecnych zawodników w ostatniej chwili nie zrezygnuje.

Jednak jeżeli jesteś dobry i chciałbyś chociaż trenować w dobrym towarzystwie na Orliku to też dzwoń na numer z pierwszego posta lub tutaj w komentarzu.

Szczególnie szukamy ludzi z przeszłością klubową, trampkarze, A-klasa, itp, gdyż tacy najlepiej "czują grę", ale to nie jest wymóg :). Jeżeli nawet teraz na wiosnę nie będzie miejsca w zespole, a współpraca będzie owocna to będzie możliwość gry w sezonie jesiennym, który zaczyna się już w połowie sierpnia.
Jeżeli kogoś interesuje wiek zawodników to jest to przedział 24-34, najwięcej jest graczy z 82 rocznika.
dalej szukamy bramkarza, liga startuje za tydzień
jesli chodzi o bramkarza to moglbym sprobowac. Tylko na poczatek kilka pytan:

1) W ktorej lidze gracie w RedBox?
2) Szukacie bramkarza w pelni dyspozycyjnego?

U mnie z dyspozycyjnoscia moze byc roznie, ale chetnie bym sprobowal. Moze daloby sie jakos to połatać na spółe z drugim bramkarzem
Hej, znaleźliśmy bramkarza, a przynajmniej kolega z drużyny tak powiedział. Jednak z tymi bramkarzami to nigdy nie wiadomo. Póki co to mógłbyś za tydzień przyjechać pograć z nami na Orliku. Mamy rezerwację na suchaninie w godz. 20.00 - 21.30. Nic za to nie płacimy.

Z tym, że my szukamy bramkarza, który bronił już gdzieś kiedyś, czy to w B, czy A klasie, czy nawet w reprezentacji swojej szkoły do której kiedyś chodził.

Jak spełniasz te kryterium, albo czujesz, że byłbyś wzmocnieniem to daj znać. Mógłbyś bronić jakby nie pasowało jednemu z dwóch naszych bramkarzy, czy na orliku (dziś nie mieliśmy bramkarza), a docelowo może w przyszłym sezonie, który zaczyna się pod koniec sierpnia.
gramy w IIB, ale z apetytem na I ligę. dziś ograliśmy w sparingu ekipę z I ligi 11:1.
hej, odezwij się jak możesz :) coś czuję, że z tego drugiego bramkarza nici.
Cały czas szukam chętnego bramkarza do ligi red box. Koszt 37,50 zł. W tym kilka 6 meczy red box oraz gra co tydzień na orliku (na czas nieokreślony), w poniedziałki na suchaninie w godz. 20.00-21.30. Telefon do mnie 604 239 651.
Gram w klubie. Mam 15 lat i chetnie pograłbym w takiej lidze ; )
kontakt GG : 3084110
hey nadal szukam bramkarza do nowej druzyny red boxa... trenujemy na zaspie co tydzien, start ligi od wrzesnia, w wakacje rozne turnieje pilkarskie zapraszam numerr gg 5511737 mail grzesiekstg@wp.pl
gdzie bronisz w klubie?
Cześć jestem Mariusz nie jestem młody ale szukam fajnej ekipy , do tej pory grałem w Red Boxie jako bramkarz z Doraco , ostatnio w 5 lidze w Bojanie po kontuzji miałem trochę przerwy . Jak będziecie mieli wakat to dzwońcie 668266111
witam jeśli nadal poszukujecie bramkarza lub osób chętnych na orlika to z chęcią zagram. Mój mail to kuba15158@wp.pl

Inne tematy z forum Sport

Fifa chino 22 telefon komórkowy (6 odpowiedzi)

Jestem nowy w Fifa chino, chcę zapytać, jak mogę szybko zwiększyć ilość pieniędzy w grze, aby móc...

Bieganie zimą (26 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Odkryj Piknik Naukowy z Polskim Radiem! (4 odpowiedzi)

Cześć, fani radia! Już w najbliższą sobotę, 28 maja 2025, Polskie Radio i Centrum Nauki Kopernik...

do góry