Widok

Szukam bratniej duszy -kolezanki

Cześć,
Mieszkam w Gdyni od 4 lat, czuję się bardzo samotnie. Chciałabym poznać koleżankę, która pójdzie ze mną na spacer, do kina, wpadnie na kawkę/herbatkę po prostu pogadać. Miałam jedną myślałam że przyjaciółkę, ale się myliłam. Studiuję, pracuję i siedzę w domu :/ Mam znajomych na studiach i w pracy, ale każdy z nich się tu wychowywał i ma mnóstwo koleżanek i swoje życie. Nie mają potrzeby zaprzyjaźniać się.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do kogo moge na pisc:( o fajnya mila koleżanke to cieszko teraz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również chętnie poznałabym kogoś sympatycznego z Gdyni i okolic :)
gg: 6892692
zapraszam na 9557610
jest jakas fajna kolezanka co mnie polubi taka jak jestem:) bo wygład to nie wszystko
hej! chętnie się zaprzyjaźnię jestem 27 letnią mama 2,5 letniego chłopca mieszkam na Jasieniu od paru miesięcy i tak naprawdę oprócz chłopaka nie mam tu nikogo.moj @ julitahorba@wp.pl.
dzis o 17 przy fonntanie moze spacer czy kawa lub piwko?
do zobaczenia
czekam na was :)
dalaczam sie kobitki...
moze jutro jakies spotkanko? kurcze tez jakos nie mam nikogo bliskiego i chetnie poznam prosze na gg 3247038
czesc napisz pogadamy 535900311 pozdrawiam cieplo
anty

jak mowia slowa piosenki - 'to nie ja bylam ewa' :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dodatkowo podobny styl, zaczynanie z małej, błędy, brak przecinków i kropek, nadużywanie pytajników etc
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie?
46.186.90.*
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie zmiena nick a jej Gosia nie znam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ewa/Gosia, przecież strategia kopiowania tej samej odpowiedzi nie działa, więc po co ją kontynuujesz zmieniając jedynie nicka?:)

Tu nie chodzi o to kto pyta, ale jak pyta i po co pyta;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
bawi sie w kotka i myszke:|
Ewa ale po tym jak się Jurek wtrącił to ja nie wiem kto jest kotkiem a kto myszką:)

Gosia zadała pytanie, ja jej odpowiedziałem, a ona skopiowała swoją poprzednią odpowiedź - tak się tego nie da rozegrać:P
hej mam 23 lata jestem mężatką mam 3miesięczną córeczkę, mieszkam w Gdańsku Łostowice przy ul.Świętokrzyskiej obok Kowali.
Chętnie poznam koleżankę najlepiej też mamę do pogadania o swoich pociechach i nie tylko ( najlepiej okolice Kowali, Szadułek) mam nadzieje że ta znajomość przekształci się w przyjaźń- proszę o poważne propozycje :)
anty sie bawi znami w kotka i myszke!:|
Ale dlaczego dlaczego?:)
po pracuj nad spacjami
za pytaj anty
do góry